eto uspjeli smo stati tome na kraj ..... ako kome treba reparirana kapa koja ce nadzivjeti vase vozilo javite se ..... nemojte cekati da se to i vama desi....
ovo je srednji dio kape koji je malo modificiran tako da i u slucaju da gumeni dio popusti nece doci do vecih ostecenja i gubitka kontrole nad vozilom.....
Tooo konacno da se pjavis i ovde. Muku imaju svi vlasnici XM-a, cak i oni koji koji neznaju da je imaju
Solja puca iznenada, najcesce (99%) slucajeva na malim brzinama, kada se prelazi lezeci ili udarna rupa. Nezgodno je sto naravno to se desi kad netreba, kad vam auto najvise treba. Dalje je nezgodno sto obicno se i hauba pokrivi...
da vam objasnim cjelu pricu kako je doslo do te proizvodnje ...
u sjecnju 2006 g. moj prijatelj je sa Xantiom vozio na autocesti birzinom od 140km/h i puka je kapa ...... autocesta je srecom bila prazna a on se vrtio i lupio u zastitnu ogradu ..... 5 ih je bilo u autu i nikome na srecu nije bilo nista ..... kada su stali , prijatelj je izasao i pogledao u auto u kojem mu je bila zena , dvoje djece i mama ..... dakle mogao je izgubiti sve sto je imao ....
nakon toga je krenulo razmisljanje o tom problemu ... kako izbjec da u slucaju pucanja gumenog djela kape ne dode do blokiranja kotaca .... to je bio osnovni problem ..... tada smo izradom srednjeg djela (na slici) rjesili problem blokiranja kotaca a ostalo nije bio problem......
Sale , odkako sam pgledao ovaj Vas sajt ,ja od tada vise nevozim auto. Nemoram da spominjem da sam i ja jedan od vlasnika XMa bas tog tipa 1 tj 91 god.i da sa strahom iscekujem kada ce amortizer da mi proviri ispod haube ! Vrlo cudno ,tako se nesto nije moglo zamisliti na modelima DS,GS,CX sa kojima je citroen pocinjao.
Ako sam dobro razumeo Vi reparirate te postojece "kape ili solje "! Nije mi naj jasnije zasta sluzi onaj cilindar u ruci ( ne onaj levkasti ) ?
Za onaj levkasti predpostavljam da je siri i da sigurno ne prolazi kao "originali ".
Dali se jos bavite time ? Koja je sada cena ?
Sale , odkako sam pgledao ovaj Vas sajt ,ja od tada vise nevozim auto. Nemoram da spominjem da sam i ja jedan od vlasnika XMa bas tog tipa 1 tj 91 god.i da sa strahom iscekujem kada ce amortizer da mi proviri ispod haube ! Vrlo cudno ,tako se nesto nije moglo zamisliti na modelima DS,GS,CX sa kojima je citroen pocinjao.
Ako sam dobro razumeo Vi reparirate te postojece "kape ili solje "! Nije mi naj jasnije zasta sluzi onaj cilindar u ruci ( ne onaj levkasti ) ?
Za onaj levkasti predpostavljam da je siri i da sigurno ne prolazi kao "originali ".
Dali se jos bavite time ? Koja je sada cena ?
Ako ne nadjes Saleta mozes da kupis nove kape kod bilo kog prodavca delova. Inace da budemo jasni, problem sa kapama nastaje samo zbog neblagovremene zamene. Kao sto se menja solja amortizera moraju se menjati i ove kape.
Sale je usavrsio Citroenov proizvod tako da i ako kapa skroz propadne "amortizer" nece izleteti.
Jedino sto solja amortizera kosta do 100 eura zavisno od automobila. Kod XM-a solja kosta jako puno eurica. XM je vec sada u godinama, guma mora da ostari cak i danije vozen uopste. Mora da se zameni i desna i leva...
Comment