Renault Megane II -1.9 dci-problem ležanje na cesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mercator234
    CBC Veteran
    • 03.08.2007
    • 106
    • tel.net.ba

Re: Renault Megane II -1.9 dci-problem ležanje na cesti

Originally posted by TECA
    Ti treba da kazes da sumnjas da je nesto krivo na zadnjem trapu i da hoces to da proveris!Da ne bi doslo do toga da ti u startu kazu da na tom autu nema stelovanja zadnjeg trapa sto je moguce.
    Kada prikace instrumente,recice ti da li je u redu ili ne.Onda ce se pozabaviti problemom i preporuciti sta je ciniti(caura,viljuska,poseta limaru ili sta ti ja znam sta moze biti jos).Taj auto nemam u "glavi",ali svi simptomi ukazuju da imas problem sa geometrijom zadnjeg trapa.
    Slicne simptome moze imati i losa guma,ali mi se cini da si rekao da je problem bio i pre zamene guma?
    je bio je i sa njegovim orginalnim gumama, sad su sve 4 nove ljetne..balansirane i sve je to ok...def.je nešto do zadnjeg ovjesa i to vjer.sa desne strane kad je problem vidljiviji pri ulasku u desne okuke..ali to ćemo još vidjeti kad majstori pogledaju geometriju zadnjeg trapa

Comment

• mercator234
      CBC Veteran
      • 03.08.2007
      • 106
      • tel.net.ba

Još nisam bio na geometrije zadnjeg trapa, naručio sam se za petak pa javim šta je bilo, ali danas mi se dogodilo nešto novo(nikad kraja iznenađenjim sa ovim renolima) kad motam u desno zvuk u volanu je kao kad sat navijanje kad ga navijate a on nije bio u funkciji godinama, ne znam točno opisati nekakvo "škriputanje" koje je prestalo čim sam ugasio pa upalio auto...kažu majstori ..ma to ******** njihov električni servo, nije to ništa..imali netko da pretpostavlja šta bi moglo biti....

Comment

• eto tako
        CBC Član
        • 05.11.2008
        • 66
        • Montenegro-Podgorica

Koje je godiste tvoj avto ?
        ''Sve se vraca sve se placa''

Comment

• radebgyu
          CBC Senator
          • 03.02.2009
          • 244
          • Beograd

Za servo su upravu moj drugar menjo servo zbog toga.
          http://www.mitsubishiclubserbia.com

Comment

• mercator234
            CBC Veteran
            • 03.08.2007
            • 106
            • tel.net.ba

Evo da javim rezultate geometrije trapa: malo prednji točkovi nisu bili ok ali su podešeni, nema lufta nigdje...šmrccc...a ja i dalje nisam zadovoljan kako renault leži a neznam šta da radim..dalje što se tiće volana to se čulo samo jednom i nije posle....a auto je 1/2005 godine.

Comment

• Rins
              CBC Član
              • 23.09.2008
              • 39
              • BG

@mercator234 i na mom Meganu se cuje kad motam volan ali naravno to se primeti samo kada auto stoji i kad muzika ne radi- pitao sam i ja majstora i on mi je objasnio nesto u vezi sa zagrevanjem- nisam bas zapamtio ali uglavnom nisam stekao utisak da je potrebna bilo kakva intervencija...

Comment

• mercator234
                CBC Veteran
                • 03.08.2007
                • 106
                • tel.net.ba

Originally posted by mercator234
                Evo da javim rezultate geometrije trapa: malo prednji točkovi nisu bili ok ali su podešeni, nema lufta nigdje...šmrccc...a ja i dalje nisam zadovoljan kako renault leži a neznam šta da radim..dalje što se tiće volana to se čulo samo jednom i nije posle....a auto je 1/2005 godine.
                ISPRAVAK::::::auti ipak leži ok nakon geometrije trapa...malo sam ga testirao po mokrom, okuka u koju je normalno ući 50km/h ja uđem 90 i trznem lijevo desno(nemojte ovo probati svi ) auto ni makac,,,,izgleda da je se sve rješilo za 15 eura geometrijom trapa....ne mogu da vjerujem

Comment

Working...
                X