Koliko kosta punjenje amortizera za peugeot 205 1.1 87 god
Punjenje amortizera
Collapse
X
-
Re: Punjenje amortizera
U svim prodavnicama novi amortizeri za peugeot 205 kostaju 4700 din kom i plus mi trebaju i solje koje kostaju po 800 din kom,tako da mislim da je mnogo da dam 100 e za amortizere i plus 20 e za solje i jos nekih 30e za ruke majstoru,izadje 150e.Jeli zna neko gde se nalzi neki servis koji puni amortizere
Comment
-
-
Preko 30 godina iskustva..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Mogu slobodno da pohvalim Bobo sport. Radio sam kod njih amortizere pre vise od god. dana, i dan danas su kao i prvog dana. Cena je bila oko 20-25e .
Sve pohvale momcima...Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Nissan Sunny 2.0 Gti , Megan 1.5 dci
Comment
-
-
Ima li neko predstavu gde se mogu naci zadnji amortizeri za Renault 21 2000l turbo 1992god. Ja trazio svuda i nisam imao srece. Razmisljam ako ih ne nadjem u skorije vreme da probam da ih napunim. Nisam pristalica punjenja ali kao razmisljam bolje ista nego nista.Work to ride - Ride to work
Comment
-
-
Vidim da je tema stara ali da ne otvaram novu.Za moj auto koji ne vredi ni 1000e,amortizer kosta 60e,znaci oko 250e! Zato sam resio da sutra odem do Smedereva na punjenje.Cena je 15e po komadu sa demontazom i montazom uz garanciju od godinu dana.Neka izdrze i pola od toga,bicu zadovoljan.Sutra javljam prve utiske
Comment
-
-
a sta je sa onom radinjom/servisom `gore` na bulevaru?
Preko puta Vulkanizera DJole (gde pola grada ispravlja alu felne)
Comment
-
-
Vozio sam caletov Bluebird karavan na punjenje zadnjih.Levi se skroz ukocio a desni je hteo da se izcupa iz kosa koliko je tukao.Momci su sredili extra,ne mogu da prepoznam auto,tako da cu uskoro da odvezem i mog Sunnya da mi odrade sva 4.Cena je 15e po komadu i mogu samo da kazem da nije u pitanju Bobo vec drugi servis ali cu napisati koji i dacu kontakt telefon ako se admini sloze.
Comment
-
Comment