Na levoj strani prednjeg trapa mi nesto krcka(samo na nizim spoljnim temperaturama)vozio sam auto kod nekoliko majstora i svi mi kazu da je sve o.k. jedino mi preostaje da zamenim amortizer,moze li neko da mi kaze da li je imao slican problem ili da bacim pare za nov amortizer a ako vec bacam da znam za koji ,mislim koji su najbolji!
amortizeri za 206
Collapse
X
-
Re: amortizeri za 206
Zavisi da li krcka ili skripuce. Skripuce i meni na corsi prvih par km na niskim temperaturama dok se ne ugreju sklopovi i gumeni deloviali nema lufta nigde niti je neki deo u problemu.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
‚Ista stvar je i kod mene skripuce na niskim temperaturama i cim se auto zagreje skripanje prestaje ali nema toga kada okrecem i vracam volan to se desava samo na lezecim policajcima i na naglim udarima u rupe,a ista stvar je i kod mene sve je na svom mestu i sve je prva liga nigde lufta niti bilo sta,da su gumice na balanstangli to bi mehanicari pa i ja sam primetili.Jedino mi ostaje da skinem amortizer i njega da proverim pa ako je on dobro je, a po svemu sudeci jedino je on u pitaju posto je sve ostalo(ponavljam)o.k.
Comment
-
-
Dobro proveri stabilizator, jabucicu i kraj spone. Slicni zvukovi se javljaju kad propadnu sva 3 dela.
Deluje sve utegnuto, al kad se skine, izbije, vidis da je za zamenu.
Peugeot je prilicno nezan, nije bas za nase drumove. Za 30.000km menjam 2 para stabilizatora i 2 puta komplet viljuske i ovih dana opet nesto krcka, da poludis.
Srecno!!!
Comment
-
-
Jos jedna stvar koja moze da zeza. Proveri nosac motora (kruscicu) koja se nalazi na desnoj strani ispred suvozaca, pored ECU-a. Krckanje moze da potice i od ovog drzaca, zvuk je iritirajuci, a bas se cuje kad prelazis preko rupa, na manjim obrtajima, na dodavanju gasa...
pozdrav!!!
Comment
-
Comment