Set kvačila za 307

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drums
    CBC Početnik
    • 16.04.2007
    • 9

Set kvačila za 307

Veliki pozdrav svima. Gde je u BGD-u najbolje uraditi zamenu lamele, korpe, druk lagera i ostalog što ide uz to, i naravno koje delove uzeti,Peugeot, Valeo, verovatno ima i drugih prozvođača. Ima li neko iskustva sa ovim. Ako odem u Verano odraće me. Al šta je tu je. Vitalni deo i nemenja se svaki dan. Auto je 307 benzinac 2.0 2005 god. Unapred hvala. Malo me čudi što se ovo radi na 43000 km.
  • somi_kac
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2009
    • 796
    • Kać

Re: Set kvačila za 307

I treba da te cudi, jer originali traju do od prilike 100.000km. Naravno ako nisi silio auto i peglao ga po ekstremno brdovitim predelma...
    OPEL Astra 1.6i
    OPEL Kadett 1.6
    ŠKODA Favorit

Comment

• drums
      CBC Početnik
      • 16.04.2007
      • 9

Hvala na odgovoru. Čudi me al prosviralo je. Nisam uopšte vozio po brdovitim predelima. Kad je auto u mirovanje i držim motor na 1100-1200 ebrtaja, ubacim u prvu i sasvim lagano puštav kvačilo, trese osetno pri kretanju. Valjda je to nešto u vezi kvačila. Inače imam 30 god. vozačkog staža. Pozdrav.

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ako je do kvacila ne znam koliko bi to izaslo u Veranu verovatno 400+eur, a ovako ga mozes zavrsiti za jedno 150eu renomirani set +100eu ruke grubo racunato.
        Ako trese samo pri kretanju mozda je i neki nosac motora, mora neki majstor proveriti sta je tu problem.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• drums
          CBC Početnik
          • 16.04.2007
          • 9

Hvala na odgovoru.U Veranu je set 25000 u Panteru Valeo 16000. Odoh u Ponedeljak kod majstora.

Comment

• nnad
            CBC Veteran
            • 16.01.2008
            • 171
            • pancevo

ja sam radio u panteru, koštalo me oko 150eura sve, i evo nekih 10tak hilj. da kucnem u drvo sve ok. inače je isto tako tresao pri kretanju. druk i korpa prešli jedno 250 hilj. a lamela nitovana na 150

Comment

Working...
            X