Veliki pozdrav svima. Gde je u BGD-u najbolje uraditi zamenu lamele, korpe, druk lagera i ostalog što ide uz to, i naravno koje delove uzeti,Peugeot, Valeo, verovatno ima i drugih prozvođača. Ima li neko iskustva sa ovim. Ako odem u Verano odraće me. Al šta je tu je. Vitalni deo i nemenja se svaki dan. Auto je 307 benzinac 2.0 2005 god. Unapred hvala. Malo me čudi što se ovo radi na 43000 km.
Set kvačila za 307
Collapse
X
-
Re: Set kvačila za 307
Hvala na odgovoru. Čudi me al prosviralo je. Nisam uopšte vozio po brdovitim predelima. Kad je auto u mirovanje i držim motor na 1100-1200 ebrtaja, ubacim u prvu i sasvim lagano puštav kvačilo, trese osetno pri kretanju. Valjda je to nešto u vezi kvačila. Inače imam 30 god. vozačkog staža. Pozdrav.
Comment
-
-
Re: Set kvačila za 307
Ako je do kvacila ne znam koliko bi to izaslo u Veranu verovatno 400+eur, a ovako ga mozes zavrsiti za jedno 150eu renomirani set +100eu ruke grubo racunato.
Ako trese samo pri kretanju mozda je i neki nosac motora, mora neki majstor proveriti sta je tu problem.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment