pre nekoliko dana sam kupio 407, 2.o hdi.Naravno da sam vec od zlih jezika chuo da imaju problem sa fap filterom. Ali takodje sam chuo da se REGLAZA trapa na tockovima ne sme raditi kod normalnih vulkanizera gradskim vec samo u ovlascenim servisima koji imaju masinu za regliranje trapa .Razlog je sto se nekom tipu koji ima 407 ..pri pokusaju da mu se uradi reglaza sve odjednom zakljucalo-blokiralo i vise auto nije hteo da upali ???? Dali je to tachno?Te, da ga je to -ta popravka odblokiranja posle kostala 1300 eura????? Malo sam zatecen ali ajd ..neka mi neko nesto pametno napise..
Reglaza trapa na 407
Collapse
X
-
Re: Reglaza trapa na 407
Ja sam iz dana u dan sve sigurniji da ovi banditi iz verana imaju ljude koji izmisljaju i plasiraju u javnost ovakve gluposti i nebulozeGlupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Re: Reglaza trapa na 407
Banditi i Verano u istoj rečenici? Ma 'ajte molim Vas, to samo može da kaže neko iza koga stoji moćna medijska mašinerija predvođena turbo-manipulatorima CBC-a ili sličnih, nikako neko ko je istinoljubiv...
Istina je da takva popravka košta 2300 eur, ali ima dobrih ljudi pa su dali popust od 1000 eur, jer su plemeniti.
Comment
-
Comment