Ako neko može da mi odgovori da li moj auto ima plivajući zamajac? Pri dodavanju gasa izmedju 60 i 80 ceo auto se trese.Proverene su felne,gume balansirane,poluosovine nemaju lufta,nosači motora su o.k. i problem nije rešen.Ili neko možda ima neku drugu ideju šta bi moglo da bude?
citroen berlingo 2002 1.9d 51 kw
Collapse
X
-
Re: citroen berlingo 2002 1.9d 51 kw
Evo komsija ,ja sam malo pogledo po netu .. obicno te probleme povezuju sa osovinama,lezajevima tockova,drzacima i nosacima motora i menjaca. Ako su vetj tockovi i gume provereni i ubalansirani...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Nikog komšo sem tebe da pogleda temu, nema meni ništa bez tebe.Ako ti kažeš da je o.k onda...Originally posted by zoranbgEvo komsija ,ja sam malo pogledo po netu .. obicno te probleme povezuju sa osovinama,lezajevima tockova,drzacima i nosacima motora i menjaca. Ako su vetj tockovi i gume provereni i ubalansirani...
Comment
-
-
Tvoj (a i moj) auto nemaju plivajuci zamajac. Imas klasicnu korpu lamelu i druk lezaj.
Tresenje moze da izazove i losa korpa... Ako si pregledao sve ostalo sto se lako gleda...
Comment
-
-
Problem moze da bude, a i najcesce je u osovinama ili kineticki na menjacu imaju lufta unutra pa zna da trese, tj kao da se drmusa auto levo-desno.When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
Comment