Pug 407 2.0 hdi plivajuci zamajac
Collapse
X
-
Originally posted by sash View Postnisam ni ja znao..al eto izgleda da nemaju svi..citajuci prethodne postove..
Možeš pogledati i na:
Butée d'embrayage pour PEUGEOT 406 2.0 HDi 110 (107 CH)
Uneseš model i tip, pa pratiš: embrayage -> Kit d`embrayage -> Kit d`embrayage i naći ćeš na primer set kvačila i na dnu strane zamajac.
Na slici je običan zamajac i spisak motora u koji je ugrađivan. Ispod je tipka za traženje drugih serija PUG 406 HDi 110 KS motora.
Comment
-
-
Tvoj je 107, ali ništa ne menja. Uglavnom, na onom sajtu gde si tražio, gledaj motor, a ne menjač.
Btw. 107,2 za power:
Metric System: Conversions, Converters, Charts, Tables
Comment
-
-
Originally posted by sash View Postmoj je 406 2.0hdi 80kw..e sad ovde ima od 107 i 109ch..kako da znam koji je moj?
Inače tvoj 406 postoji sa 90 i 110 konja a ovaj sa 110 konja verovatno ima plivajući ali to nije pravilo kod te verzije.
Comment
-
-
pa nebitno 407 ili 406,oba modela imaju motor 2.ohdi..e sad,neki imaju 79kw a neki 80kw..sto znaci da ovi od 79kw imaju 107ks a ovi od 80kw imaju 109ks..ako se mnozi sa 1.36..a sto su ih napravili sa kilowatom razlike,e to je pitanje?nebitno..hvala na odgovorima..ja jos uvek ne mogu da skontam po onim tipovima koji zamajac imam,da li je obican il plivajuci..jbg!
Comment
-
-
a ovo bi onda bio taj famozni plivajuci,a?
Comment
-
-
Ovo bi trebalo da je, pise da je za motore sa plivajucim zamajcem, tj deux masses. Po engleski dual mass flywheel. Ukucaj u google Dual mass flywheel peugeot 406 2.0 hdi pa ces videti kako to izgleda.
Ali to nam i dalje ne govori da li ti imas plivajuci zamajac ili ne, proveri oznaku tvog motora.
Comment
-
-
Originally posted by sash View Postpa nebitno 407 ili 406,oba modela imaju motor 2.ohdi..e sad,neki imaju 79kw a neki 80kw..sto znaci da ovi od 79kw imaju 107ks a ovi od 80kw imaju 109ks..ako se mnozi sa 1.36..a sto su ih napravili sa kilowatom razlike,e to je pitanje?nebitno..hvala na odgovorima..ja jos uvek ne mogu da skontam po onim tipovima koji zamajac imam,da li je obican il plivajuci..jbg!Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment