Peugeot 307 - lupanje u menjaču

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skee
    CBC Početnik
    • 27.09.2010
    • 6
    • Pancevo

Peugeot 307 - lupanje u menjaču

Pozdrav svima!

Vozim Pug 307, 1,6 benzinac, 2002. godište. Od skoro mi se čuje neko tandrkanje u menjaču i to u svakoj brzini. Pogledao sam kod par majstora i dijagnoza je da je najverovatnije otišao neki ležaj ili snop u menjaču.
    E sad, savetuju mi da to ne popravljam već da nabavim negde neki polovan menjač i zamenim sa ovim. Interesuje me mišljenje iskusnijih šta da radim? Gde da nađem drugi menjač, da li možda pasuje od neke druge marke ili je možda ipak bolje da rasturam ovaj svoj (a i to je pitanje gde odraditi i koliko to sve košta...)?
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Peugeot 307 - lupanje u menjaču

Bolje je popraviti i dobiti garanciju na taj ako moze da se sredi. Polovan je jeftiniji.....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Milenko
      CBC Član
      • 11.11.2008
      • 75
      • Beograd
      • Reno Megan 3 1,5 dci

Re: Peugeot 307 - lupanje u menjaču

Originally posted by skee
      Pozdrav svima!

Vozim Pug 307, 1,6 benzinac, 2002. godište. Od skoro mi se čuje neko tandrkanje u menjaču i to u svakoj brzini. Pogledao sam kod par majstora i dijagnoza je da je najverovatnije otišao neki ležaj ili snop u menjaču.
      E sad, savetuju mi da to ne popravljam već da nabavim negde neki polovan menjač i zamenim sa ovim. Interesuje me mišljenje iskusnijih šta da radim? Gde da nađem drugi menjač, da li možda pasuje od neke druge marke ili je možda ipak bolje da rasturam ovaj svoj (a i to je pitanje gde odraditi i koliko to sve košta...)?
      U svakom slučaju ako menjaš menjač mora da bude sve isto i motor i šasija , sve.

Comment

Working...
      X