CLIO 2 1,6 8v 99god. Curi servo letva volana...pomoć?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Grof021
    CBC Član
    • 11.01.2011
    • 11
    • Novi Sad

CLIO 2 1,6 8v 99god. Curi servo letva volana...pomoć?

Pozz Društvo,
    imam gore pomenuti auto već neko vreme i par meseci u nazad mi curi servo letva volana....ja dolivam ulje ona curi i tako u krug se vozamo...
    E sad mi je data situacija dozlogrdila pa bi da pokušam da rešim problem i treba mi vaš savet šta i kako.
    Raspitivao sam se po Novom Sadu za reparaciju i nisam došao do nekog definitivnog odgovora...dali imate info ko to radi i za koje novce?
    Polovna gde i pošto bi se mogla naći? Viđao sam u Nemačkoj na Ebay-u za oko 100e ali nešto nemam poveranja da nebude sve montiraš a ona "nova" isto curi ???
    Nova u originalu ispada iz kombinacije jer mi traže 1200e za nju...nisu normalni pa to je pola vrednosti kompletnog auta .
    Ajmo ljudi saveti i iskustva?????
    Pozitivan stav je ključ uspeha.
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Odg: CLIO 2 1,6 8v 99god. Curi servo letva volana...pomoć?

Originally posted by Grof021 View Post
    ... imam gore pomenuti auto već neko vreme i par meseci u nazad mi curi servo letva volana...

Polovna gde i pošto bi se mogla naći?
    Na kom mestu curi? Letva (manžetne, semering), ili servo (glava upravljača)?

Za veću sliku Ctrl+

Da li si proverio, ima li zazora na letvi i sponama, kao i stanje čitavog trapa?

Siguran sam, da u NS imaš jako dobrih servisa za opravku. Ako bude trebalo nekih delova, traži sa specifikacijom i VIN brojem.
    I za polovnu, potreban je VIN broj, da bih tražio preko mog servisera.

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Nova letva, bez pumpe, je oko 300 evra. Polovna 100-150 evra. Nove nemaju na lageru, jer se radi o starijem vozilu, a da bi poručili od dobavljača polovnih delova, treba isto, kao i za novu, oznaka letve (nomenklatura) i VIN.

Comment

• mistermobil
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2008
        • 469
        • pecinci

oko 80e po otpadima.samo malo progooglaj po internetu,okreni desetak brojeva
        Ko leti,vrijedi
        Ko vrijedi,leti
        Ko ne leti,ne vrijedi..
        (Grunf,TNT..)

Comment

• Grof021
          CBC Član
          • 11.01.2011
          • 11
          • Novi Sad

@Franjo: neznam gde curi...vidim da puni manžetne..posebno levu(onu sa strane gde je vozačko sedište da nebude nesporazuma)

Kasnije ću ti okačiti VIN sad mi je saobraćajna u autu . Vidi 300e za novu nije tako strašno (daleko je od toga da je za džabe) ali novo je ipak novo.

Iskreno plašim se polovne...teško da je auto to godište prešao realno manje nego ovaj moj, (oko 170000) što lako znači da je lako moguće i ta polovna na umoru.Radije bi remontovao u tom slučaju, imate li ideju kod koga? i dali imate iskustva iz prve ruke sa remontovanim?

A i za polovne delove jel imate neki broj tel nekog otpada koji drži te iole "novije" reno-e?

P.S. Pumpa mi je još uvek dobra ))))
          Pozitivan stav je ključ uspeha.

Comment

• glisalj
            CBC Član
            • 01.08.2008
            • 69
            • obrenovac

po meni dobar remont nije lose resenje !!probaj na 06321964 moja licna preporuka(nije reklama)meni na autu je tu radjena pre 2 godine i jos uvek je ok pozdrav dragan

Comment

Working...
            X