Za strucnjake - Procenite koliko jos KM mogu ove kocione plocice!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Odg: Za strucnjake - Procenite koliko jos KM mogu ove kocione plocice!

pa to opet ide u prilog onome sto ja kazem da sve zavisi od relacije kojom se vozi i stila voznje.
    Sto se tice te kilometraze,ja zadnjih 8 godina radim na 40km od kuce,sto znaci da svaki dan predjem 80 km samo na posao,pa kad dodjem kuci aj kod tetke pa aj po brata u skolu (do skole i nazad imam 22km a svaki dan ga vozimo i idemo po njega ili ja ili cale) pa zena hoce kod mame (jos 15 km) pa za vikend malo tamo malo vamo.Zato ja sa mojim autom godisnje predjem 40-50 hkm a plocice menjam na 2 god
    Kola isto na 2-3god. nekad i cesce
    Last edited by gorans; 08.04.2012, 13:43.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Slažem se da je to tako, samo sam reagovao na ono mora toliko da predju i objasnio kome toliko predju... Mnogo je više onih koji češće menjaju pločice a znam neke koji baš često menjaju
      Prosek je 10 do 15k godišnje za baš veliku većinu a neko ko u BG ide na posao svaki dan i predje pedesetak km tamo vamo u onoj gužvi ako koči motorom do semafora ili vozi trideset da ne bi morao kočiti rizikuje da ga iseku motorkom
      Juče sam za 1.5 sati u kojima sam prešao oko 20 kilometara sigurno spalio kočnice ili im umanjio vek za bar 30 posto. satipo kočenja u samo jednom danu... za mizernu relaciju ali bih voleo da vidim (na drugom) reakciju ostalih vozača da čekam da me inercija pokrene nizbrdo da bih malo kočio a ideš 5 metara pa staneš.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by gorans View Post
        spora voznja i bez nepotrebnih ubrzanja i kocenja...Takodje pazljiva voznja i kocnica samo kad treba da se koci,niz brdo je ne pipam
        Pa to sam ja tebe onomad pretic'o nekoliko puta kad sa vozio biciklu!
        ex SAABotražitelj

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Znaci ti si bio taj biciklista sto me obisao i spalio kocnice na onoj nizbrdici?
          Salimo se,naravno.
          Mozda sam se lose izrazio,da ne bude zabune,ja uopste ne vozim sporo nego vozim proracunato bez nepotrebnih ubrzanja i kocenja.
          To vam je ono kad vozite konstantno 60 km/h i svaki semafor vam se otvara a pored vas,u levoj traci,decko ubrzava kao na trkama pa ga hvata sledeci semafor i on koci da skripe gume.Taman se otvara semafor on opet ubrzava iz mesta a vi prolazite pored njega i tako u krug.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Re: Za strucnjake - Procenite koliko jos KM mogu ove kocione plocice!

ma da, jeste, a onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju.

od starta mi se nije svidela ova tema.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X