Pozdrav svima, Imam Pezoa 307 2.0 HDI 2002 g. 66kW. na svakih 500-600 km potrosi odnosno izgubi 2-3 deci vode. Sta mislite do ce ga je?
Peugeot 307 gubi vodu
Collapse
X
-
curi ili trosi.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
a da li se pregrevao u nekom trenutku?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ako nigde ne curi kao sto je bilo kod mene menjaj antifriz jer taj motor ima malo vislju radnu temperaturu pa izbaci na cepu! Ja poludeo kod mene dok nisam nasao u cemu je fazon.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ajde neka mu neko objasni funkciju g12 antifriza i posebno funkciju vode. ja nemogu!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Možda curi negde na kvarno, tj. po malo. I čim se motor ugreje, onda sve to ispari i teško je videti trag. Prvo proveri čep, pa onda vodenu pumpu. Nadaj se da je to. Bolje to nego da curi u motor. Takođe proveri čep ulja, da nema možda žute/bele skrame na njemu.
Imao sam sličan slučaj gde mesecima nismo mogli da otkrijemo gde curi na Opelu. Tek kad počelo više da popušta, videlo se da curi na vodenoj pumpi. Proveravaj nivo antifriza svakodnevno!
Comment
-
Comment