Citroen C5 - Brake pads worn problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alex82
    CBC Početnik
    • 18.05.2010
    • 9
    • Beograd

Citroen C5 - Brake pads worn problem

Zdravo svima,

pre izvesnog vremena, pojavilo mi se obavestenje na bordu "Brake pads worn".

Zamenjene su plocice na oba prednja tocka i prikaceni senzori koji se dobijaju u paketu sa plocicama.

Problem je u tome sto i dalje stoji ovo upozorenje service, koje je do nedavno bilo upaljeno non-stop dok se u toku voznje povremeno manifetuje tako sto pulsira pa nestane4 na par sekundi pa se ponovo vrati i tako u krug.

Pregledao sam kablove koji idu iz onog dzeka u koji se kace senzori za plocice medjutim nisam nigde primetio da ima nekakvih problema u smislu da je neka zica problem.

Da li je neko imao slican problem?

U pitanju je C5 ( 2002. god.; benzinac 1.8)

Hvala unapred na odgovoru i veliki pozdrav za clana foruma Falcon :-)
    Last edited by alex82; 30.08.2015, 10:29.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Reklo bi se i da ti fali kočione tečnosti...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• alex82
      CBC Početnik
      • 18.05.2010
      • 9
      • Beograd

Hvala na odgovoru comi 1342, proverio sam kocionu tecnost i sve je kako treba.

Comment

• chaboo
        CBC Veteran
        • 17.06.2012
        • 195
        • Beograd V.Mostanica
        • citroen C5 hdi

Kablovi se prekinu unutar buzira bas gde se kace kod zadebljane gume na amortuzeru (nosacu) isti sam problem imao i na mom C5 i to sa obe strane.Proveri dobro postu u kablu idu 2 zice cim se one spoje pali se upozorenje

Comment

Working...
        X