Problem sa hidrulikom citroen c5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • edvard81
    CBC Početnik
    • 31.05.2017
    • 3
    • kostolac
    • CITROEN C5

Problem sa hidrulikom citroen c5

Naime kupio sam skoro citroen c5 hidrulika funkcionise ali? Ni jedan tocak mi nema istu visinu rastojanje izmedju ruba i tockova varira do 20mm?Ima li neko ideju u cemu bi mogao biti problem/?hvalal
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

jel misliš da zadnji i prvi nisu na istoj visini,imaš na balansštangama senzore visine,inače
    najbolje je pogledat sa lexijom u kakvom je stanju ovjes.najbolje ga je odvesti nekom tko se razumije u to
    a ne da misli da zna.sam si možeš pogledat ulje u hidraulici i to tako da spustiš auto skroz koliko
    ide i onda se mora ulje samo vidjeti na dnu sita,nesmije ga biti previše inače može puknuti posuda.
    kad ga dižeš na dizalicu obavezno ga prije digni na najviši položaj,provjeri koje ulje imaš u sistemu,
    mora biti žutocrvenkaste boje(lds)nikako zeleno(lhm)provjeri da ti oko koje manžete na amortizerima
    nije masno,vole im pucati povratna crijeva inače nisu skupabombe i amortizeri im skoro nikad ne odu
    i tvornica za njih garantira 200000km,ako te još nešta zanima slobodno pitaj pa kad navratim rado ču
    ti odgovoriti čak ti mogu dati originalmjere iz lexije.

Comment

• edvard81
      CBC Početnik
      • 31.05.2017
      • 3
      • kostolac
      • CITROEN C5

Originally posted by kalimero1 View Post
      jel misliš da zadnji i prvi nisu na istoj visini,imaš na balansštangama senzore visine,inače
      najbolje je pogledat sa lexijom u kakvom je stanju ovjes.najbolje ga je odvesti nekom tko se razumije u to
      a ne da misli da zna.sam si možeš pogledat ulje u hidraulici i to tako da spustiš auto skroz koliko
      ide i onda se mora ulje samo vidjeti na dnu sita,nesmije ga biti previše inače može puknuti posuda.
      kad ga dižeš na dizalicu obavezno ga prije digni na najviši položaj,provjeri koje ulje imaš u sistemu,
      mora biti žutocrvenkaste boje(lds)nikako zeleno(lhm)provjeri da ti oko koje manžete na amortizerima
      nije masno,vole im pucati povratna crijeva inače nisu skupabombe i amortizeri im skoro nikad ne odu
      i tvornica za njih garantira 200000km,ako te još nešta zanima slobodno pitaj pa kad navratim rado ču
      ti odgovoriti čak ti mogu dati originalmjere iz lexije.
      Resen problem.Naime neko je stavio jedan kraci prednji stabilizator i cela jedna strana je bila kriva.A cuje mi se pozadi malo lupkanje sumljam na bombe videcu,sada kada se ispravio taj zadnji deo malo manje lupka ali opet lupka

Comment

• edvard81
        CBC Početnik
        • 31.05.2017
        • 3
        • kostolac
        • CITROEN C5

Resio sam problem,naime jedan prednji stabilizator bio je kraci zamenio sam ga i auto se ispravio.Ostalo mi je lupkanje u zadnjem tocku,ali u mnogo manjoj meri nego pre.Na lezecem policajcu kao da ima luft taj tocak.

Comment

Working...
        X