Peugeot 307 1.6HDi 80kw 2007god restyling

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cvele101
    Tek je upao...
    • 07.11.2020
    • 1
    • Beograd
    • Peugeot 307 1.6HDi

Peugeot 307 1.6HDi 80kw 2007god restyling

Pozdrav ljudi,

Kupio sam skoro navedeni model iznad.
    Vozio ga ja neko vreme isao je super. Posle jedno 2 nedelje nagazim ja na gas da preteknem dva auta ispred mene i krene da pisti antipollution.

Odvezem ja kod majstora kaze on moram da ocistim interkuler,egr i map pa ti javljam. Tom prilikom je zamnio crevo od turbine,karter,cilindar kvacila i nosac motora i dolio je pola litre svoje tecnosti za Fap i sve to lepo naplatio 260€

Prodje par dana odem ja za NS opet auto put opet isto. Vratim se ja kod njega posle par dana i on mi ocita grese i pisalo je pritisak turbine i jos nesto.

Kaze on nema to veze ugasicemo ti,vozi ma 3000 o/min i procistice se.

Prodje neko vreme odem ja opet van Bg na autoput
    I ista prica ja na gas oko 150 preticem kamiome i on me spusti na 115,obrtaji idu ali ne i snaga.

Odvezem ja kod prijatelja u Bosch servis. Zovu oni mene sutradan da mi kazu da treba da se zameni relej u braniku,ventil turbine,crevo interkulera,2L FAP tecnosti i da ce zalepiti izduvnu granu jer kao ne mogu da nadju polovnu a nova je 50.000 (nerealno znam). I sve to mi naplatise 310€

Posle svega toga nadajuci se da ce biti sve
    normalno izadjem na auto put,nabijem obrtaje da se procisti sa fap tecnoscu.Ali cim sam opet stisnuo motor na 150 pri preticanju odmah se upalila greska i vratila me na 110..

Jel zna neko mozda o cemu se radi?
    I jel znate nekog postenog i dobrog majstora za Francuze u Begradu i okolini?
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

blaža djukić , na plavim horizontima
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Majstor Blaza je kralj.

Comment

Working...
      X