Upomoc, bacicu ga. Rec je pezou 307cc, automatik. Komjuter mi je izbacivao dve greske. Majstor je rekao da bi prva greska mogla da bude otklonjena sipanjem wynnsa i dodavanjem gasa. Privremeno je greska otklonjena. Vratila se, vozila sam ga opet na popravku, skinute dizne, ociscene. Greska je nestala, nedavno se vratila. Najnovija povremena greska je gearbox faulty koju tada nije prijavio a ja sam je videla dva puta. Uz prateci zvuk kada sklanjam nogu sa kocnice. I poslednje je komp koji je pobrljavio. Pustim radio on izbacuje kompas. Sat i datum iako namesteni trepere. Izbacuje na 30ak sekundi VOICE COMMAND kada pokusam da pustim radio. Takodje kada dam migavac on posle par sekundi ugasi celu tablu posle je upali/migavac uredno radi, tabla je problem. Kada pritisnem rucicu za migavac on vrati svetla-kao da gubi kontakt tu. Skoro je menjan taj deo sa sve rucicama ne mogu da se setim kako se zove. O automobilima znam da imaju cetiri tocka pa bih vas zamolila da me plsavetujete gde ga voziti, sta popravljati i sl i sl
Hvala svima!
Hvala svima!
Comment