Imam problem sa nosacem motora, onim kad se digne hauba sa leve strane,(ispod kompjutera) auto sam uzeo u maju i kad sa ga uzeo taj nosac je pomalo lupkao...preko leta kada su bile vrucine to je bilo mnogo tise (valjda guma nosaca omeksa) skoro sam i zaboravio na problem, medjutim cim je malo zahladilo lupkanje se vratilo....
Isao sam kod 3 razlicita majstora i svi kazu da je nosac ok!
E sada procitao sam na netu da dosta ljudi ima problema sa tim nosacem i kad je auto potpuno nov, ali kao pezo je to ispravio sa novim modelima i kao ima da se nadje nosac od novog modela na trzistu...
E sada drugarica dobila 206 1.1 i 2002 i kada sam ga provozao apsolutno se nista ne cuje i ako je njen auto na 130000km...
Medjutim ja sam zvao sve zive radnje delova ukljucujuci i Verano gde mi traze broj sasije, po broju sasije bojim se da ce mi opet prodati falican stariji model nosaca...kako mogu vidim razliku koji je noviji model a koji stariji!
Auto je 2000 godiste 1.1 i na pravih 27000km ..
Isao sam kod 3 razlicita majstora i svi kazu da je nosac ok!
E sada procitao sam na netu da dosta ljudi ima problema sa tim nosacem i kad je auto potpuno nov, ali kao pezo je to ispravio sa novim modelima i kao ima da se nadje nosac od novog modela na trzistu...
E sada drugarica dobila 206 1.1 i 2002 i kada sam ga provozao apsolutno se nista ne cuje i ako je njen auto na 130000km...
Medjutim ja sam zvao sve zive radnje delova ukljucujuci i Verano gde mi traze broj sasije, po broju sasije bojim se da ce mi opet prodati falican stariji model nosaca...kako mogu vidim razliku koji je noviji model a koji stariji!

Auto je 2000 godiste 1.1 i na pravih 27000km ..
Comment