Da li neko zna šta bi se dobilo dodavanjem IC-a bez remapa na ovaj motor.
Za koliko bude hladniji vazduh , smanjice se obrtaji turbine u toj proporciji za potrebe dobijanja iste mase vazduha za motor.
Nabacivanje ICa ce napraviti povecane otpore na liniji te ce turbina morati da radi na povecanim obrtajima da bi motor dobio programski odredjenu masu vazduha..
Dakle +/- = ISTO.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
To se traži.
Hvala, zna?i ništa od IC-a. I meni su se dodatni otpori motali po glavi ali reko ajde da pitam.
Nego nabasao sam na neki engleski sajt i majstori izvla?e, navodno bez ikakvih problema i dodatnih prepravki, 120 ks iz ovog motora samo sa IC-om i remapom. Po meni suludo.
Ti imas 307 1.4HDi?
Ne vredi. Ja sam prodao kumu i bratu po jednu takvu 307-icu. Na kraju se ispostavilo da je najjeftinije doplatiti za 2.0 HDi ako zelis vise snage.
Tako su i uradili.
Ne kazem da je 1.4 los. Isli smo mi do Sicilije sa njim. Preko 5800 km u cugu. Nije se ni nakasljao.
Jedino me nerviraju dizne. Hoce cesto da "stekcu". Nekako sam iskustveno zakljucio da se to pojavi kad ovi nasi sto, dovoze kola, uzmu auto preko i sednu u njega da ga doteraju u Srbiju. Obicno su ti automobili prvo odstajali na nekom placu par meseci (dok nisu stigli na red za prodaju), a onda ih nasi bezdusno nagaze da stignu sto pre u Srbiju.
Ne znam sta se desilo sa 1.4 HDi 16V motorom od 92 KS!? Ugradjivali su ga u C3 i po nekad u 206. Vidim da su ga sklonili!
Ne znam sta se desilo sa 1.4 HDi 16V motorom od 92 KS!? Ugradjivali su ga u C3 i po nekad u 206. Vidim da su ga sklonili!
Da taj motor su ugrađivali u C3 XTR, ali vidim da su odustali od tog motora. Sad se forsira 1.6 HDi 90 ks (očito je zauzeo mesto tom 1.4 HDi 16v) bez overboosta i 1.6 HDi 110 ks sa overboostom.
Ma nije meni toliko do ovih 92 ks, nego je ovih 200Nm veoma primamljivo.
Kod mene se ne ?uju dizne, barem ne u nekoj meri da smetaju. Ina?e za ovih 28000 kilometara koliko je kod mene za sada sve funkcioniše besprekorno. Lepo se kotrlja, malo troši i jedino što mi malo smeta je tvrdo ogibljenje.
Šta je u stvari putni ra?unar? Poseban dodatni ure?aj ili je jednostavno tu na svakom modernom automobilu ali da bi se ve?e pare uzele onda se nudi kao opcija?
j.ebes auto kome treba da titras i ne smes ni da mu stisnes ni da pustis gas. jos samo da cijem da ce najduze trajati ako ga ne vozis.
Nije rec o titranju vec u sto duzem radnom veku, pogotovo sto vecina nas vozi polovne aute sa dosta predjenih km. Inace ako stavis nov zamajc, set kvacila, promenis turbinu, dizne, egr, kat....onda udri i cimaj i nema da brines. Brinuce onaj kome auto prodas!
@Orlando
Ako ti je auto od 68ks ili 90ks ti nemas plivajuci. Kao sto je naravno vec i potvrdjeno.
Comment