PEUGEOT 206 2.0 HDi - Problem sa levom rucicom za farove

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radestil
    CBC Početnik
    • 06.12.2007
    • 6
    • Vrsac

PEUGEOT 206 2.0 HDi - Problem sa levom rucicom za farove

Imam problem sa levom rucicom gde se pale farovi. Kada upalim duga svetla desava mi se da se odjednom ugasi osvetljenje na tabli i farovi vrate na kratka i to uglavnom pri nekom potresu...npr. kada vozim putem gde ima rupa, neravnina itd... sigurno je u pitanu neki kontakt u samoj rucici... Da li je neko imao problema sa tim i kako je otklonio a da ne idem kod majstora ... Koliko kosta polovna u krajnjem slucaju i kako se menja?
    E da...nisam naglasio da je u pitanju 206ica 2.0 HDI

Poruku izmenio: gordi014
  • forster
    CBC Senator
    • 24.04.2007
    • 244
    • Beograd

Nisam siguran da moze da se promeni samo jedna, mislim da mora da se menja ceo obruc, i leva i desna. Nisam siguran jer nisam menjao, ali misim da kosta negde oko 200eur
    1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
    2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
    3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• Nik
      CBC Član
      • 14.03.2008
      • 47
      • Raska

e to je lose,i ja imam problem,samo se meni ne ugasi sve nego mi samo skrati svetla,pa moram opet da povuce m rucicu.... ne mozes tu nista da uradis,vec smo o ovome pricali,naci ces u ovim temama,pogledaj.... jedino resenje ti je zamena celog tog sklopa iza volana,e sad nov je skup,raspitaj se negde za polovan,to ti je bolje resenje...

Comment

• Nik
        CBC Član
        • 14.03.2008
        • 47
        • Raska

e evo nasao sam gde mozes o tome da procitas,tema je 'PEUGEOT 307- stalno mi gori lampica za air bag'... Tu je Vucko lepo objasnio sve o tome... procitaj obavezno

Comment

• radestil
          CBC Početnik
          • 06.12.2007
          • 6
          • Vrsac

Hvala ti NIK na pomoci ...videcu jos sta mi je ciniti... Pozdrav!

Comment

• Nik
            CBC Član
            • 14.03.2008
            • 47
            • Raska

pitanje za Vucka ili Gordija... Nasao sam ceo onaj sklop iza volana sa rucicama za migavce za 100 eu? polovan naravno,na nekom placu ima 307-ica u delovima pa sam zvao da pitam...,e da li je to mnogo i sta mislite,znam da je novo najbolje,a opet ne bih da mi se to opet pokvari ...??

Comment

• vucko
              CBC Član
              • 06.08.2007
              • 88
              • Belgarde

Moras dobro da proveris! Te rucice su "potrosni" materijal i ko ti garantuje i i sa to g polovnog nisu isto tako potrosene.
              Iz moga iskustva da modeli 206/307/Xsara... od 2004 pa na dalje nemaju vise taj problem.
              Najbolje bi bilo kad bi mogli ti na otpadu da ti ih i namontiraju na tvoj auto i probas na licu mesta.

Pozdrav

Comment

• Nik
                CBC Član
                • 14.03.2008
                • 47
                • Raska

pa da li mogu na licu mesta da montiraju...? to onda nije toliko komplikovano?? pitao sam preko telefona,covek mi kaze da je sve u redu,da je taj deo skroz ispravan,ali ko ce ga znati....... i reci mi,nema nikakve veze sto ja imam senzore za svetla i kisu...,onaj deo je na svim 307-cama isti,jel tako??

Comment

• vucko
                  CBC Član
                  • 06.08.2007
                  • 88
                  • Belgarde

Na zalost ima veze. Na levoj rucici je prekidac ukljucivanje/iskljucivanje automatike.
                  U najboljem mozda moze da se nesto iskombinuje od tvoje stare i ove nove, ali za to ti treba neko ko zna oko tih pipavih stvari.

Comment

• depe
                    CBC Član
                    • 30.05.2008
                    • 41
                    • Kraljevo

Rucice ili ablender mogu da se repariraju
                    Radi moj kum vrlo uspesno vec je radio na nekoliko pezoa
                    Zovi ga na mob. i pitaj 064/132-56-64
                    Peugeot klub Srbija
                    Marketing Manager

Comment