Kad otvoris haubu s leve strane ti je razvod tj. kaisevi. Jedino sto ti se mozda desilo je da je da se neki poklopac ili zastita krila savila i kaci kais za klimu - alternator... Ako je to u pitanju to se lako vidi sagni se malo i ispod leve strane motora morao bi da vidis takav problem...
PEUGEOT 307 1.4 - Problem sa menjacem !
Collapse
X
-
-
Oko trajanja lamele: berlingo kupljen nov ovde u yucitu 100.000km i druk lezaj puffffff. Ceo set zamenjen kupljen u panteru 10.000 din + 4.000 din ruke...
Nek ti provere semering radilice, viljusku druk lezaja i semering na menjacu - koji je ujedno i vodjica druk lezaja... I naravno lezaj na duzoj poluosovini obavezno provera a ako zuji zamena...
Comment
-
-
-
sve sam uradio u jednom servisu u vranicu.Ovlasceni serviseri pezoa.oni delove kupuju preko verana,tako da barem znam da je sve orginalno.A drugo...do njih sam dosao po preporuci svog kuma...to mi kao uliva sigurnost da mi je auto u dobrim rukama..sto se cene tice..jbg...dacu 50 evrica vise ako treba ali da znam da ga je uradio majstor a ne shuster.
Comment
-
-
PREAZDOVOLJAN SAM SERVISOM KOJI MI JE SREDIO AUTO !!!
cak su mi momci sredili odnos mesavine benzina i vazduha,zamenili neke sitnice usput i to sve jer sam prvi put kod njih.Znaci poslovni,brzi,jako kvalitetni..nemam reci...
moj lavic prede
Comment
-
Comment