Alfa 145 problem sa menjacem i tackicama ulja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Enuma
    CBC Početnik
    • 23.04.2008
    • 7
    • Beograd

Alfa 145 problem sa menjacem i tackicama ulja...

Imam alfu 145 1.4 TS,stvarno sam prezadovoljan njom,tacnije obozavam je,nisam primecivao Alfu ranije,dok nisam kupio jednu,sad kad je imam,samo nju i primecujem..

Rikverc mi prestavlja mali problem jer je teze ubaciti u rikverc,takodje u zadnje vreme sam poceo da cujem kliktanje kod motora kad menjam brzine,pogotovo rikverc,ne cuje se iznutra,vec samo spolja,kad ubacujem u 1,2 i pogotovo rikverc,takodje primecujem flekice ulja na zemlji od prilike kod prednjeg levog tocka i negde kod prednjeg dela desnih vrata...cisto savet sta moze biti,gde to mogu da pogledam i koliko bi me kostala popravka,jer sam bio kod brdo automehanicara i oni nekako zlovoljno odmahnu glavom kad doteram alfu...

Takodje bih voleo da mi neko preporuci neki dobar servis koji radi spojlere za Alfu 145, i koliko bi mi kostao od prilike neki gotivan set spojlera sa ugradnjom (prednji,zadnji,bocni i Tail spojleri)
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Nemoj ni ici vise kod onih sto ne rade Alfe .Procesljaj malo pa proberi sam http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=185 .
    Za spojlere,mozda nadjes neku ideju ovde http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=23049 .

Comment

• stefan123
      CBC Senator
      • 30.06.2007
      • 272
      • Podgorica

Takodje bih voleo da mi neko preporuci neki dobar servis koji radi spojlere za Alfu 145, i koliko bi mi kostao od prilike neki gotivan set spojlera sa ugradnjom (prednji,zadnji,bocni i Tail spojleri)

Hah kako si me nasmijao... Gotivni spojleri

Samo diskretno...nikakvo budzenje...To je ALFA, ne obicno auto...
      www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
      Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• Enuma
        CBC Početnik
        • 23.04.2008
        • 7
        • Beograd

Originally posted by stefan123
        Hah kako si me nasmijao... Gotivni spojleri

Samo diskretno...nikakvo budzenje...To je ALFA, ne obicno auto...

Slazem se,to je ipak ALFA i svako budzenje bi narusilo njenu specificnu lepotu koji Alfini modeli poseduju....

Baci pogled na moju garazu,tu je Alfa,i kao sto vidis gotivna je,nije nista preterano sredjena,ali po mom ukusu,pa bih samo da dodam jos neki Tail spojler,nista preterano nabudzeno,samo nesto sto bi se ukomponovalo u vec postojecu liniju...

Comment

• stefan123
          CBC Senator
          • 30.06.2007
          • 272
          • Podgorica

Ma da...nego sam iz CG pa mi ta rijec gotivno smijesna....mi je ne koristimo....A pogotovo u kombinaciji s spojler....

Ima finih dodataka za 145....sutra cu okaciti neke slike..sad mi nesto crno to radit...
          www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
          Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• Enuma
            CBC Početnik
            • 23.04.2008
            • 7
            • Beograd

Originally posted by stefan123
            Ma da...nego sam iz CG pa mi ta rijec gotivno smijesna....mi je ne koristimo....A pogotovo u kombinaciji s spojler....

Ima finih dodataka za 145....sutra cu okaciti neke slike..sad mi nesto crno to radit...

Da li mozes da mi okacis te slike,molim te,ili mi ih makar posalji na private..

Hvala ti

Comment

• Milos
              CBC Senator XXL
              • 12.05.2005
              • 700
              • Beograd, carraburma

pomirisi to ulje koje ti flekuje po patosu, ustanovi da li curi semering radilice ili pusta negde sa menjaca (semerinzi poluosovina, dekla menjaca itd...)

ako mozes pogledaj iz auto kanala odozdo i proveri ulje u menjacu...

ili odvezi auto kod majstora da ti pretrese mehaniku...

pozz

Comment

• milanjandric
                CBC Početnik
                • 25.05.2008
                • 7
                • Novi Sad Srbija

Meni je isto tako malo kapljalo na menjacu kod 5 brzine. Ako sam bio shvatio majstora tacno to je poseban deo menjaca i skida se lagano. Tu je bio neki dihtung koji pustao.

Comment

Working...
                X