Kupio sam dve Kobaje da stavim pozadi umesto amortizera koje sam imao do sad.Posto sam u nekoj guzvi i nikako da se docepam kanala,da li se neko bavio ovim sportom pa da mi kaze jel se mogu amortizeri promeniti bez skidanja tanka i traverzne?Rad bi bio da to uradim na brzakabez rata sa zapeklim srafovima i natezanjem sa teskim delovima.Zanci nesto na Srpskom,ako neko zna informaciju?
Zamena zadnjih amortizera za Bravo
Collapse
X
-
Boki....daj cucni majstore i baci pogled. Najverovatnije ne moras nista da skidas sem 2 srafa koji drze krajeve amortizera. Ako nisi siguran i zelis da bacis pogled javni se da svratis na kanal kod mene da bacimo pogledTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Ma radim,pa nisam imao vremena da legnem pod njega,a slike na service manualu su dosta lose pa se ne vidi jel moze alat da udje u gornju zonu ,zbog tanka.Oni, ljudi su predvideli da sobalis rezervoar a ja ne mogu da uvatim vreme od posla da pogledam.S druge strane radim sa Banetom Alfistom koji mi mast vadi kad god stigne tako da ja jadan dodjem kuci nervozan i frustriran pa ne mogu da se posvetim popravci.Alfisti su mnogo nezgodni ljudi,mislim da bi trojica mogli da nateraju u beg stotinu huliganaSala ,da nema Baneta koga bi ja onda drao sa onim mojim lenjivcem
Videcu za sledeci vikend da se organizujem,samo da pobegnem malo u poslu ispred Baneta.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
imas po dva srafa sa svake strane jedan sraf ti se nalazi tamo gde je zadnja desna(leva) guma a jedan odma kod opruge stim sto ti je taj gornji sraf(tamo gde je zadnja guma,malo iznad nje) zasticen plastikom koju samo izvuces pa posle vratis i obavezno nesto poturi ispod opruge da se neotkaci kad skines amortizer i vodi racuna da ti gornji sraf neupadne u gredu
Comment
-
-
E danas zamenio Kobaje.Nije ispala neka velika gnjavaza osim ako izuzmem to sto mi se otkacio nastavak za gedoru pa se otkotrljao kroz sasiju u nepoznatom smeru
Sreca drugovi zabari su izgleda imali slicna iskustva pa su ostavili plasticne cepove ispod zadnjih sedista da covek moze da uzme ono sto izgubi za vreme popravke.Cela mudrost je na desnom amortizeru izvaditi gornji sraf kad ga otpustis jer izgubi oslonac u rupi pa ne moze da se israfi sam a opet dovoljno zapinje da gedora ne moze da ga izvuce.Sreca imao sam neki nemontirani zvucnik u autu pa sam prislonio magnet na kraj gedore i hop.Ni stari amortizeri nisu bili bas grob ali razlika je ipak ogromna.Od Tresnje do Beograda povratak je bio prava uzivanjcija.Sledeci zahvat koji bi trebalo da uradim je da otpustim malo silene i da probam da ih podmazem.Izludjuje me skripuckanje kad idem sporo preko neravnina
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Heh,bilo bi idealnije kad bi mogo da stavim vece tockove i distancijale,al ono moje motorce to ne bi podnelo.Pustilo bi dusu samo kad bi videlo sta pise na gumama.Da imam 1.6 isao bi za 5% veci precnik pa sta bude al ovako mogu samo da razmislim o nekim distancima i eventualno spustanju,al mi se ne svidja sto bi izgubio na udobnosti.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment