Danas (odnosno juce) sam menjao svecice (NGK Laser P) i pomenio zadnje amoritizere. Nije mi reshilo problem slabih zadnjih kocnica pa je ipak izgleda 5 cilindar ili su pakne loshe (mislim da su Delphi).
Kada smo skinuli kablove jedan je pukao
kao na slici:

Kada pricete o kablovima mislite na ova cetiri? Koliko sam na forumu nashao ima NGK i CHAMPION. Koje od ta dva da uzmem???? To kosta oko 80E?
Drugo pitanje? Da li opruge na amortizerima mogu da odu. Kakvi su simptomi?
Moja alfa kada prelazi preko nekog izbocenja na putu (lezeci pajac) lepo amortizuje, skoro se nista necuje, a u neku rupicu udari nekako jace? Ili je to normalno? Ovako na stiskanje mi se cini da su amortizeri dobri. Tesko ih je stisnuti a kada pustim neljuljaju.
Da i da se pohvalim da sam se prijavio za clanstvo kod sashe za nas klub
Kada smo skinuli kablove jedan je pukao

Kada pricete o kablovima mislite na ova cetiri? Koliko sam na forumu nashao ima NGK i CHAMPION. Koje od ta dva da uzmem???? To kosta oko 80E?
Drugo pitanje? Da li opruge na amortizerima mogu da odu. Kakvi su simptomi?
Moja alfa kada prelazi preko nekog izbocenja na putu (lezeci pajac) lepo amortizuje, skoro se nista necuje, a u neku rupicu udari nekako jace? Ili je to normalno? Ovako na stiskanje mi se cini da su amortizeri dobri. Tesko ih je stisnuti a kada pustim neljuljaju.
Da i da se pohvalim da sam se prijavio za clanstvo kod sashe za nas klub

Comment