skidanje branika na 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

skidanje branika na 155

probah na search ali ne nadjoh neki konkretan post, zanima me kako se skidaju branici tj gde su sve vezani za skoljku kod alfe 155,trebalo bi da ih sredjujem i farbam ovih dana pa da odmah znam koliko je cimanje i posao skinuti ih da unapred planiram vreme,mislim, provalicu ja na licu mesta posle malo studiranja ispod i iznad auta ali ako neko zna ili ima neku semu ne bi bilo zgoreg da je postavi i skratim vreme,unapred hvala...
    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
  • Soo
    CBC Član
    • 02.12.2006
    • 36
    • Beograd

ovo ce ti pomoci

a pre toga moras da skines prednju masku sa znakom i ukrasne lajsne ispod farova samo budi pazljiv akd ih skidas sa ne polomis nosace koji se nalaze na farovima normalno u zavisnosti kakvu lajsnu imas (postoje dve vrste jedna koja se na kraju srafi za krillo i druga koja je kad je gledas sa strane u obliku suplje kutije ili cevi nije bas pravilan oblik i ona se samo pricvrsti na zabicu)i pazi da ne zagubis gumene distancere imas ih dva komada da ti se ne bi povlacio branik u nazad a samim tim ces imati problem kad budes motao pun levi ili desni ako imas felne 15 pa na dalje a zadnji jos nisam skidao tako da ne mogu da ti pomognem mada ne bi trebalo da bude problema oko montaze i demontaze istih pozz

Comment

• OMP
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2004
      • 458
      • Krusevac

ok,hvala puno koriste mi ove slike,nisam znao da mora i maska i lajsne da se skidaju za prednji,to vec malo zeza stvar,u principu prednji i ne mora da se farba jer ima bas malo sitnica za popraviti dok je zadnji zreo za "cetku" tako da cu videti onda, rekoh kad skidam zadnji onda i prednji da odradim ali...
      Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• Soo
        CBC Član
        • 02.12.2006
        • 36
        • Beograd

ne mozes drukcije da dodjes do dva centralna srafa koja ti drze gornji deo branike na zalost

Comment

Working...
        X