Stop svetlo - Punto 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chikavili
    CBC Senator XXL
    • 11.02.2008
    • 732

Stop svetlo - Punto 2

Od pre par dana se desava nesto cudno - povremeno (cesto, ali ne uvek) mi se pri kocenju pali signalna lampica "sijalica" (koja obavestava da neka sijalica zadnje svetlosne grupe ili migavaca ne radi). Medjutim, sve sijalice rade, pa i stopaljke, jedino sto sam primetio da desna stopaljka nesto slabije svetli od leve (a koliko se secam, to nije bio ranije slucaj).
    Sta bi moglo da bude i da li bi jednostavna promena sijalice resila problem ili ne?
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Mislim da vuce malo na masu...
    Pregledaj kablove od tog stopa...

Comment

• nidza
      CBC Senator XXL
      • 16.04.2008
      • 496
      • nbgd

Promeni sijalicu. Meni je tako bilo jedno 15-20 dana, a onda je pomenuta sijalica crkla.
      Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

Ovo za masu je palo na pamet i meni. Promenicu sijalicu pa cu da vidim kako se ponasa.
        Hvala u svakom slucaju

Comment

• reaper_HGT
          CBC Senator XXL
          • 05.09.2007
          • 888
          • Beograd

xa pa moj pacijent to radi od uvek, zameni sijalice na stopovima, kada nije potpuno ista sijalica hoce da pravi problem, hebiga fiat i elektronika

Comment

• Megahertz
            CBC Veteran
            • 04.05.2008
            • 137
            • Smederevo

Meni se desilo tako da mi desna apozicija slabije svetli...neko vreme, pa rikne sijalica... ja promenim sijalicu...i onda se ne secam, dal je i ta riknula pa sam promenio jos jednom ili je odmah bilo ok...Ali uglavnom vise nemam tih problema...lepo svetli, ko bozicna jelka

Comment

• chikavili
              CBC Senator XXL
              • 11.02.2008
              • 732

Zamenio sijalicu (koja je malo pocrnela, ali radi, nesto slabije) i zasad je sve OK.

Comment

Working...
              X