Stilo letva volana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • despot
    CBC Član
    • 07.07.2007
    • 23
    • Subotica

Stilo letva volana

da pomognemo drugaru.. javi mi se na pp imam ovlasteni servis za letve volana u Subotici,pa pitaj..a ja sam isto iz AP sporta narucio levi retrovizor..i nije valjao senzor spoljne temperature,skidao i lemio stari da mi na bord kompu pise tacna temperatura..znaci nije originalno

Comment

• boki1982
      Banovan
      • 16.03.2008
      • 273
      • Beograd
      • Fiat stilo JTD

sajla koja mi je stigla,koju sam narucio stigla mi je u fiatovom pakovanju sa 10 nalepnica seriskim brojem itd itd, a sajle koje sam kupovao u ap sportu bile su u obicnim kesama za vodu one u cemu ribolvci prodaju udice,jesu deraci ali sta je tu je

Comment

• dejanr
        CBC Član
        • 24.06.2008
        • 39
        • Beograd

Original deo za Fiata je onaj na kom pise FIAT RICAMBI ORIGINALI kao sto Delta prodaje! Samo kod njih su kvalitet delova kao iz prve ugradnje i sve je prva klasa provereno od fabrike, sve drugo po nasim radnjama nije culo za original i prvu klasu proizvoda. To Valeo kvacilo kod AP-Sporta verovatno nije francusko i da nekim slucajem pise tesko da je to neki kvalitet jer je mnogo jeftinije od npr. originalnog a Delta ima Fiat by Valeo, provereno, sigurno, originalno, i prelazis sa njim garantovano duplo vise nego sa bilo kojim iz Ap-a.

Comment

• nidza
          CBC Senator XXL
          • 16.04.2008
          • 496
          • nbgd

'ebiga kad nisam sačuvao ambalažu, izgleda identično kao ono iz Delte. Okej, jasno je da svega ima u AP-u i treba se raspitati i dobro pregledati pre kupovine.
          Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• acatheking
            CBC Član
            • 22.01.2005
            • 78
            • Beograd / Mirijevo

Pozdrav svima.
            Imam sličan problem, ali sa Puntom 2. Po neravnom putu se čuje lupkanje. Trap je pregledan, kao i viljuške, spone, gume na balans štangli i sve je ok.. pa sumnjam da nije nešto sa letvom volana. Ono što je simptomatično je, da se problem javi na neko vreme, pa opet na neko vreme iščezne.
            Ako može na PP malo detalja za reparaciju letve (bar da probam, da li je to u pitanju) ili možda neka ideja šta još pogledati na kolima?
            Ah da.. zaboravih da napomenem, kad se pojavi problem sa lupkanjem, volan je blago teži za okretanje, a kada problem iščezne, volan je opet "normalan". Išao sam i na dijagnostiku, sa servom je sve ok (nema grešaka u vezi njega).

Comment

• stef
              CBC Član
              • 21.09.2005
              • 64
              • New Now

Mislim, sta je tu novo - uvek pre kupovine se treba dobro raspitati sta se kupuje. Jednostavno, u takvoj zemlji zivimo....Mislite da u Delti necete naleteti na fals? Imam druga koji vec par godina radi kod njih na primanju automobila sa granice - sta sve tu stize i u svakakvom stanju a posle isti ti automobili u salonu.Uostalom i kod drugim uvoznika je slicna situacija. AP sport je poznat kao i sve druge prodavnice delova da imas vise varijanti istog dela pa se ispruzis prema trenutnim mogucnostima. Mada takodje mi nije jasno da kupis sajlu kavacila za Bravo u obicnoj kesi.To je jedan od delova na kojima ne sme da se stedi.

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

dosta ljudi me je pitalo u vezi ove teme, medjutim...

''Type_R'', odnosno njegov drug, nije nista uspeo da uradi preko tih teflonskih caura i sl...
                Cini mi se da je problem bio u odgovarajucem kalupu po kome bi se pravila ta caura...

Comment

• stef
                  CBC Član
                  • 21.09.2005
                  • 64
                  • New Now

Koliko sam ja cuo od glavnog majstora iz Stojanova, letva za Stila kosta negde oko 3500-4000 dinusa, sto ce reci jeftinije od Yugove, kakave ste to letve nasli za 24000?

Comment

• etibor
                    CBC Senator
                    • 12.05.2008
                    • 293
                    • Pancevo

I moja letva jos uvek lupa, nisam ni ja nasao majstora koji ce da uradi cauru...
                    Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• boki1982
                      Banovan
                      • 16.03.2008
                      • 273
                      • Beograd
                      • Fiat stilo JTD

to je jedino sto su imali i verovatno sto imaju neradi se o parama da su rekli i 100e ja bi dao pricam ti o kvalitetu 3 puta sam isaou u tri razlicita apsporta i imaju isto i na kraju sam uzeo u delti a inace drug mi radi u delti i nije tacno da su im delovi fus jedini imaju originaln4e delove esad sto nama neodgovara sto se oni ugradjuju 3 puta to je druga stvar jedino ako si ti naleteo na nekog ko ti je u delti prodao deo iz ap sporta ili vec neznam odakle ono ispod zita pa mislis da je deo fus

Comment

• stef
                        CBC Član
                        • 21.09.2005
                        • 64
                        • New Now

Ponovo procitaj moj post - ni jednog trenutka nisam rekao da Delta valja fus delove.Tj, nije pravilo, a da ima svega kod njih - ima. Moze se naleteti na svasta. Takodje si i promasio temu AP sporta....Sajle cu uvek pre uzeti kod Bobana nego neku kupovnu.Sem eventualno ako bih nasao fabricku ugradnju....

Comment

• boki1982
                          Banovan
                          • 16.03.2008
                          • 273
                          • Beograd
                          • Fiat stilo JTD

Originally posted by stef
                          ...Imam druga koji vec par godina radi kod njih na primanju automobila sa granice - sta sve tu stize i u svakakvom stanju a posle isti ti automobili u salonu....
                          verovatno si mislio i na delove,a mislim da nisam promasio temu jer se ovde govori gde je bolje uzeti letvu volana u AP sportu ili u Delti i samo sam rekao moje iskustvo sa sajlom u ap sportu i sa sajlom iz delte,a sto se tice bobana on je ok samo ako je zdrav buzir stare sajle

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• Karter
                            CBC Veteran
                            • 06.05.2007
                            • 133
                            • NBG

ja sam imao iskustowo sa ap sportom i razocharao sam se,npr.jedan od delowa je rame,njega sam polomio za 15 dana,a u delti sam uzeo i radi mi wec 4 meseca,itd...itd...milion delowa sam uzeo u ap sportu to je swe kina kwalitet ni za k nije,krshine teshko i to je grehota stawljati na auto! ako hocete da wam swe lepo radi,da imate kwalitetne delowe,a plus imate i garanciju na njih,kupite u delti i da was ne boli glawa! a shto se tiche to shto su skuplji,on je meni gledao cenownik,poshto mi dobar prijatelj radi u delti,kaze da su delowi kod nas skuplji samo za carinu porez i putne troshkowe,tako da.....i italijani placaju isto kao mi!
                            2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
                            sada Passat 2.0 TDI

Comment

• STILISTA
                              CBC Veteran
                              • 17.12.2007
                              • 182
                              • BEOGRAD

e bre kartere!
                              nije samo problem u letvama i ostalom sto nije original FIAT
                              najveci problem su ti felne od 17''
                              to ti **** naj vise para i rabi ti prednji trap koji nije isti kao na Abartu!

Comment

• despot
                                CBC Član
                                • 07.07.2007
                                • 23
                                • Subotica

plasticna caura letve volana

javite se i na moj pp..rekoh Vam da ima odlican majstor u Subotici koji radi letve volana i daje garanciju..pa ko voli nek izvoli..

Comment

Working...
                                X