Plocice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Plocice

Treba da zamenim zadnje plocice. Napred imam LPR, cuo sam razlicite price za njih, ali ja nemam neka losa iskustva.

Okrenuo sam par telefona i nasao neverovatnu cenu u Eurogumi u Grcica Milenka - 832 dinara za par .

Svuda su oko 2.000 dinara, pa sad mi nije jasno. Prodavac tvrdi da su sigurno original, a ja sam nesto sumnicav. Ipak se radi o kocnicama. Sa druge strane, zasto bih platio vise, ako je ista plocica.

Da li neko nesto kupovao u Eurogumi?
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • dejanr
    CBC Član
    • 24.06.2008
    • 39
    • Beograd

Za koji auto?

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Stilo JTD
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• etibor
        CBC Senator
        • 12.05.2008
        • 293
        • Pancevo

Kao sto si i sam rekao ... "Ipak se radi o kocnicama"... Moze biti da je original, ali kako da je toliko jeftiniji, nemam pojma. Mada meni je drugar ponudio da mi donese iz Italije komplet 4 diska i plocice brembo original ali je bilo kasno, za iste pare za koje sam ja kupio od M-a, CAR i JURID diskove i ETF plocice. Koci super, ali mi i posle 2500km prednji desni skripi...
        Zadnje trpe mnogo manje opterecenje od prednjih tako da nije katastrofa ako malo losije koce...

P.S ali tebi trebaju dva para (4 komada plocica), a to je 1664 din... ili ja nisam dobro razumeo tvoj post ili ti njih???
        Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• dejanr
          CBC Član
          • 24.06.2008
          • 39
          • Beograd

Znaci EUROGUMA ti nudi LPR za 832 dinara za par? Ako je tako to je cudno i jako sumnjivo. Moj ti je savet da uzmes neke druge tipa ATE, JURID ili Fiatove original... Garantovano vece prelazenje i ocuvanje diskova. Drugo, Euroguma je do nedavno radila samo sa gumama pa je od skoro pocela da drzi i ostale sitne stvarcice pa ne znam koliko im treba verovati. Sacekaj M-a i kod njega zavrsi tu pricu oko plocica.

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Ma i meni je cudno. Mislio sam da uzmem ETF kod M-a, ali treba mi za sutra, posto sam zakazao kod majstora jer necu biti u Bg, a 15. idem u Grcku. Nisam znao da je M na odmoru. Gde u gradu ima ETF da se kupi, da ne idem u Zemun, tamo sam ih nasao za 2.600.

U pitanju je par za pozadi.

Comment

• nidza
              CBC Senator XXL
              • 16.04.2008
              • 496
              • nbgd

Jesi li okrenuo AP da vidiš šta ima kod njih?
              Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

Jesam, kazu "original" Fiatove 2.670, a u Kit komercu "original" preko 4K...

Tako da cu verovatno do Zemuna da uzmem ETF.

Comment

• nidza
                  CBC Senator XXL
                  • 16.04.2008
                  • 496
                  • nbgd

Te iz AP su na mom autu već 20 hiljada, nisam primetio da im bilo šta fali, zapravo koče odlično. U sledećoj turi menjam sve pločice i sva 4 diska, pa ću tad da se otvorim za neki dobar brend - naravno u zavisnosti od cifre.

Comment

• STILISTA
                    CBC Veteran
                    • 17.12.2007
                    • 182
                    • BEOGRAD

nekad sam kupovao za druge moje automobile LUCAS!
                    zar to vise nema na nasem trzistu?
                    mislim da su bile odlicnog kvaliteta! sto ne pogledate da vidite posto su Lucas?

Comment

• luigi
                      CBC Član
                      • 12.12.2007
                      • 10
                      • Zaječar

Proveri koliko to košta u Deltinoj prodavnici rezervnih delova na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 33). Ja sam za Punta I kupio original pločice i zadovoljan sam.
                      Fiat Punto MK1 1.2 8v

Comment

• comi 1342
                        Moderator
                        • 28.09.2005
                        • 1126
                        • NS
                        • Giulietta ,PUG 106,

Ako su ti diskovi skoro za menjanje, onda možeš da se upustiš u experiment, ali ak su novi ja ne bih da ne upropaste diskove ako su jako tvrde.
                        I pitaj 17 puta pre nego što platiš, da li je to za stilo !?
                        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• dejanr
                          CBC Član
                          • 24.06.2008
                          • 39
                          • Beograd

Delta ti je za plocice mozda malo skuplja od neke prosecne ne proverene ponude u Beogradu ali PROVEREN kvalitet, trajnost i ostalo!

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Otisao sam danas u Eurogumu i tamo me je docekalo jos jedno iznenadjejnje. Polocice su jos jeftinije - 750 dinara za zadnje tockove za Stila. To je cena u radnji, a 825 valjda kad ti salju.

Vidi se da je to ozbiljna vulkanizerska radnja, imaju i prodaju delova, felni, itd...Covek mi je dao kutiju, unutra ima deklaracija, na nalepnici pise ko je uvoznik, bla, bla. On se kune da je LPR original i da se niko do sada nije zalio. Kaze, jeftine su jer uzimaju od uvoznika.

Ja sam ih uzeo cisto da probam jer su mi zadnji diskovi ionako pred menjanjem. Probacu ih par dana, pa ako su djubre, promenicu. Inace, imam i napred LPR i, sta ja znam, cini mi se da su OK, iako nisam imao iskustva sa nekom skupljom varijantom.

Mozda je najbolje da na nekom skupu probamo Stila sa boljim plocicama, pa da vidimo razliku.

Inace u Delti su original Stilove oko 3.500. Znam da ne treba stedeti na plocicama, al bas ocu da probam...

Comment

• nidza
                              CBC Senator XXL
                              • 16.04.2008
                              • 496
                              • nbgd

To je baš za džabe.

Pronađi ih ovde:

Nadam se da si sačuvao kutiju i da ćeš podeliti rezultat sa nama.

Comment

Working...
                              X