Idi konstantnom brzinom negde oko obrtnog momenta, na dizelu je to malo lakše, kod tebe malo teže, ali snaćićeš se već. Onda zabodi gas do poda, i ako podigne obrtaje više nego što osetiš da ubrzava auto, onda kvačilo proklizava.
Mada čim si malo izrazio sumnju u tom pogledu, meni se čini da je definitivno pri kraju. Tako je i kod mene bilo poprilično nedefinisano, dok jednom očigledno nije proklizalo, tj. idem 5. brzinom oko 90 i stisnem gas do poda, samo odlete obrtaji u PM, a auto ubrzava lenjo ili nikako.
Nešto sitno preko 100 jura je set za traktorče.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Nadovezao bi se ovoj temi
Punto 1.3 Multijet (MK2B???) 2004 godište, VAN serije. Kada pritisnem kvačilo, čuje se dosta glasno neko šuštanje, i vremenom to sve jače i jače se čuje. Kada puštam kvačilo, motor lepo radi. "Pametni" mi kažu da je reč o druck ležaju. Da li je sazreo da menjam ležaj samo, ili da menjam sa korpom zajedno u kompletu? Gde preporučujete da se uzme kvalitetniji komplet (ako tako treba??!!!), i koja je cena? Eventualno, da li može nešto ozbiljnije da mi prouzrukuje, kad bi još malo cekao ?
Dok se cuje samo druk lager,cuti i teraj dok se ne istrosi lamela,skup ti je sport da menjas samo druk a opet greota bacati lamelu ako je dobra...Druk moze da ide i po 10-15 iljada kad pocne da susti.
Comment