menjač Brava 1.4 12v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bravans
    CBC Početnik
    • 20.09.2008
    • 4
    • Novi Sad

menjač Brava 1.4 12v

Na Bravi mi je otislo kvacilo, set je 6500din najjeftniji, a ruke su 50e ali mi je problem menjac, tj. zvono menjaca.
    U pocetku samo nije hteo da ubaci u brzinu, pa za koji sekund nije moglo da se stisne kvacilo i poceo je da melje.
    Druk lezaj se zalepio i iskrivio osovinu.

Skupo mi je da kupujem ceo menjac, trazim jeftiniju varijantu, inace prodajem auto i necu da ulazem vise nego sto moram za prodaju

pomagajte!

Poruku izmenio: neshaoct
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Originally posted by bravans
    ...na bravi mi je otislo kvacilo, set je 6500din najjeftniji...
    Skupo mi je da kupujem ceo menjac, trazim jeftiniju varijantu, inace prodajem auto i necu da ulazem vise nego sto moram za prodaju
    Meni ovo veoma smeta.
    Hoćeš savet kako da za****š nekoga kome ćeš onda uvaliti taj auto ?
    Sve ti je skupo, gledaš samo da auto može da ide, a kad neki nesrećnik kupi takav auto od tebe i posle mesec dana ostane negde na putu, ti ćeš se praviti lud da je sa autom bilo sve u redu kad si ga prodavao ?!

Ovo nije mesto gde ćeš dobiti savet kako da za****š nekoga...kako da prevariš nekoga...

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Slazem se i ja da je krajnje nekorektno. Ne verujem ni da bi sam bravans voleo da dobije macku u dzaku kad kupi sledeci auto

Comment

• bravans
        CBC Početnik
        • 20.09.2008
        • 4
        • Novi Sad

Neka ste me pogresno shvatili !
        Ja sam dobio macku u dzaku, od tada je auto prilicno sredjen, milion cuda sam promenio ali ne mogu vise, nemam para vise da dajem za taj auto svaki mesec.
        Majstori su mi rekli da trazim najjeftiniju varijantu za popravku jer nece kod mene biti auto pa da ulazem u kvalitet delova.
        Shvatite to kako hocete, a bas me zanima da li biste vi ulozili 400e u auto koji prodajete za 2500e ili biste trazili jeftiniju varijantu?
        Ajde iskreno ?

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...koju to Bravu trebaš da prodaš za samo 2.500 eura ?
          Koje godište, koji motor ?

Kad sam prodavao svoju bivšu Bravu 1.6, nekih 1,5-2 meseca pre prodaje sam zamenio diskove, pločice, ulje u kočnicama, svećice, i filter kabine.
          Znao sam da ću prodavati auto, ali sam bez obzira sve to uradio...

To što ti nisi znao da gledaš auto pre kupovine, je razlog da ti imaš problem....a ne i onaj posle tebe...
          Npr. set kvačila nije kvar...To spada u održavanje.
          To mora jednom da rikne, i dovoljno je da znaš šta da gledaš prilikom kupovine polovnog auta...

Comment

• bravans
            CBC Početnik
            • 20.09.2008
            • 4
            • Novi Sad

Auto je Brava 1.4 12v 1996.god na hrvatske table, kupljen je u martu 10 dana pre isteka registracije za 2500e.
            To mu je cena, da je bio registrovan bio bi 400-500e skuplji. Ja sam u njega ulozio mnogo i previse, i necu vise da ulazem jer se ne isplati, narocito sad kad ga prodajem.

Ti ako imas novca promeni i motor i sve kljucne delove, pa ga onda prodaj, bices proglasen za najboljeg i najpostenijeg prodavca. Ja nemam para za bacanje, auto ce biti ispravan kad ga budem popravio, meni je bitno da sto jeftinije popravim menjac, pa me zato zanima da li je neko popravljao osovinu na zvonu menjaca.
            Ako niko ne moze da mi pomogne odgovorom, hvala u svakom slucaju, a sto se tice dalje rasprave, ja ovim zavrsavam.

Comment

• sistem33
              CBC Član
              • 21.06.2008
              • 55
              • Beograd

Na Hr table? Pa njega nije moguce prebaciti na nase tablice, mozes da ga prodas samo nekom ko ima Hr drzavljanstvo.

Ta Brava nema Euro 3 motor pa da moze da se prebaci na Srbijanske table.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelife (2005)

Comment

• bravans
                CBC Početnik
                • 20.09.2008
                • 4
                • Novi Sad

Vozim auto od marta i na moje ime jer imam i hr drzavljanstvo,kupljen je u Osijeku a tamo cu ga i prodati

Comment

• vst12
                  CBC Početnik
                  • 21.09.2008
                  • 3
                  • le

Ja sam u moju bravu ulozio 1000 eura i perfektna je osim nekih glupih senzora... do kraja zivota ima da je vozim , a ako crkne pre mog kraja ubicu se . Zezaju me drugari da sam kupio vencani auto(vencas se za njega)

Comment

Working...
                  X