Problem sa kvacilom mi se javio pre tri nedelje,naime pocelo je tako sto je bilo otezano ubacivanje u brzinu.Na putu do majstora je pukla sajla kvacila koju sam zamenio i ta nova je pukla posle dva dana.Majstor je inace kod prve zamene rekao da je mozda losa i lamela.Stavio sam novu sajlu e onda je nakon par dana otisla i lamela.Zamenio sam ceo set kvacila i sve je radilo normalno, jedino sto sam uocio da je malo bilo tvrdje kvacilo, da bi mi juce u voznji i to na ibarskoj ponovo pukla sajla.Sta da radim dalje?Sta moze biti uzrok?Plasim se da cu staviti novu sajlu,a ona ponovo pukne i ostanem negde u nekoj nedodjiji.Inace u pitanju je fiat marea 1.8,98 godiste.
problem sa kvacilom na marei
Collapse
X
-
mozda ces misliti da te lozim ali ja sam imao isti problem zamenio sam dve sajle dok nisam uzeo sajlu iz delte narucio sam je stigla za 12dana posto je nisu imali na lageru nova sajla je bila ok mada malo je bila tvrdja ali problem sam resio 80% ali posto sam se smorio i zainatio da resim problem 100% jer kad sam sve zamenio set+3 sajle hteo sam meko kvacilo majstora za gusu i on ustanovi da masa na menjacu nije bila ociscena i zategnuta do kraja tj on kad je menjao set nije to uradio sad mozda je to obicna fora ali od tad je meni ok
-
-
Boki prvo da ti se zahvalim na odgovoru i mogu ti reci da mi je malo lakse kad znam da se taj problem javljao jos nekome.Sajlu sam kupio u AP sportu oba puta ,tj.drugi put su mi prihvatili reklamaciju, i oba puta je pukla na istom mestu na plastici na delu prema pedali.Tu su mi sajlu oni preporucili znaci nisam trazio neku jeftiniju varijantu.Pokusacu sa drugim dobavljacem pa cu videti.U svakom slucaju hvala jos jednom.
Comment
-
-
e vidim da te je predhodnik lepo prosvetlio i najavio ti je da majstor nije odradio do kraja posao.Ja mislim isto tako!Nego ti naruci sajlu u Delti i dok budes cekao vidi sa majstorom da se postara da ti ponovo skine menjac zbog te korpe i lamele i naravski nemoj da mu placas opet dok ti ne sredi kvacilo da radi ko podmazano tj da bude mekano.
Comment
-
-
ni jedna sajla koju budes kupio nece biti kao sajla iz delte veruj mi iste su samo po duzini ali sam oblik i duzina buzira i jos nekih stvari na buziru bitno se razlikuju u deltio je za bravo 3900din a obavezno neka je podmaze pre nego sto je stavi i samo masu neka ti proveri na menjacu jer morao je nju da otkaci kada je skidao menjac jer kako sam ja dobio odgovor (opet ti kazem ne znam da li to moze da bude problem ali meni je od tad sve ok )ako masa nije dobro zakacena valjda se nekako pregreva sajla i postaje tvrda i dolazi vrlo brzo do pucanja aj pa javi sta si uradio
Comment
-
Comment