Moram da menjam plocice na prednjim i zadnjim tockovima.Nasao sam u AP sportu Lucas prednje za 4450 a zadnje za 3300 din.Vrede li i kakva su vasa iskustva sa plocicama.Koje su najbolje?Gde nabavljate i po kojoj ceni?Pretpostavljam da su iste za sve 156-ice sem za 2.5.Prdnji diskovi su samoventilirajuci a zadnji obicni.
Kocione plocice za 156 jts
Collapse
X
-
Nisu iste za sve. I prednjih i zadnjih ima par razlicitih modela, kao i podela po godistu tako da pripazi da iz prva uzmes prave. Pazi te cifre za lucas nisu nimalo nezne tako da bih u tom slucaju dodao za ATE ili uzeo ETF pa ustedeo jos vise sa plocicama koje su bolje prosle na testu od LucasaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
iskreno preporucujem Remsa plocice,koce u svim uslovima,probao Ferodo Premier koje su pretvrde,Trusting imaju djubreta i pravi riseve po diskovima,Trw skripe kao da staje medjunarodni teretnjak voz,Ferodo Tarox su takodje odlicne,ne jedu diskove nisu bucne i dosta dobro koce ali tek na drugom kocenju,kad se malo ugreju,trenutno napred vozim Remsu a pozadi Ate,i zadnje se jave na kocenju ali kad vec stanem
Remsa garavi felnu ali ne crno nego nesto vise na crvenkasto,boja cigle,a Ate garavi kao ugalj
bilo je reci o Delphi ali neznam nista o njima,nisam ih probaoko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Pa Lucas imas u AP sportu ali kazem ti mnogi se zale na njih, nekima ne podnosljivo skripe, a neki su sigurnni i da nisu originalne.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Za Lucas (TRW) ni ja nemam neke preterano lepe reči..i i z mog..a i iz tuđih iskustava..a cene su diskutabilne..u AP su toliko..a u Kit komercu sam ih ja platio pre god dana 2400...pa sad vidite!! ATE je za Alfu..JURID jedna od najboljih..i ETF daje sasvim dovoljno za novac koji košta...po meni treba tražiti rešenje u ta 3 brenda!! I po meni je bitno da se upare diskovi sa pločicama..mislim na proizvođača..( to pričam kada menjaš sve u kompletu)..ili..ako se odlučiš za neke jeftinije diskove (Meteli,LPR..) onda bar staviti dobre pločice
SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD
Comment
-
Comment