udjes u krivinu pod gasom, zabodes kvacilo, spustis brzinu, zabodes gas i pustis kvacilo... par puta uradi to na motoru sa dovoljno konja i eto ti zbogom diferencijal...
moze biti neka glupost,sama potrosenost,povecanje zazora i udarac,trun od opiljaka se zaglavio,a moze i zamor materijala i jednostavno otpalo parce,zaglavi u trkace i dovidjenja,raspade sa kao da je list cipsa
ja sam greskom upario slicne zubcanike,za 50-ak km izlomio sve zube i poceo da preskace,na srecu desilo se 20 metara od kuce
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Uglavnom prema vasim odgovorima zakljucujem da je ljudski faktor razlog u ovom slucaju.Steta.Hvala vam puno na odgovorima.Nekako mi je milije Vas da pitam,nego nekog prepotentnog mehanicara koji ce da mi promumla nesto kroz zube.
Upravo ona brate.Sta se napravi od onog auta Ne mogu da vjerujem.Neka je registruje na nove tablice ako moze-a kaze da moze-i spasavaj ono,nego ne znam ima li joj spasa
Q nema fabricki ni jedna GTA, bar ne ove sa pocetka...
Citao sam nedje kad Hrvata da se "redovno" prosipali diferenciale, dok ima Seb nije svima pougradjivao "shpere" i sad su mirni...
Cini mi se da je na zadnjim serijama GTA stavljan Q2 ali nisam siguran
Comment