Taj je pleh (plastika) iz tri dela je isti za svaki Stilo.
Šus - pleh :::::: Stilo
Collapse
X
-
neko mi je rekao da je uspeo da nadje sus pleh za bravu ili u YU-lukasu ili miloceru po znatno povoljnijoj ceni nego original.obe firme se reklamiraju u halo oglasima.moju mareu 2.0 leti vozio bez zimi sa susplehom,korisna ali ne ineophodna stvarcica.(tekst poruke na temu sus pleha od 07.10)
Comment
-
-
Trebalo bi da je bolje hladjenje sa shus plehom... A i zimi bez njega mogu da zamislim kako izgleda motor, mada i leti mnoooogo manje prasine stigne do motora i ostalih delova...
Juce nije imao mnogo primedbi, samo jednom je rekao Š Š Š, a presao sam oko 120km...
Pozdrav...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
posted by etibor
Shus plehove imaju u www.yu-lucas.co.yu, ja sam zvao i pitao, kazu imaju ih. I to uvozni. 1303 dinara su bocni po komadu, a 3136 din je centralni. Ima razlike benzin i dizel, nista vise... Kaze nije problem ima toga, a i ako nestane stize svakih 7 dana nova roba. Ja sam narucio za subotu, posto ne mogu ranije da stignem da ih podignem jer im je radno vreme od 9 do 16h, a subotom od 9 do 14h. a telefoni maloprodaje 011 3910 318, 011 3910 328, 063 439 574. Adresa: Bože Jankovića 2 (ugao sa Vojvode Stepe). U katalogu na sajtu ne pise da imaju shus pleh, a ja reko ajde iz fazona da nazovem i pitam... Nadam se da je to to, jer sam zvao dva puta da potvrdim da je to stvarno shus pleh za stilo, tj. zastita motora sa donje strane... U subotu idem da podignem, pa cu verovatno odmah i da ugradim, pa javim da li je to to...
Comment
-
-
Namontirao sam samo levi za sada, odgovara... A trebalo bi i desni i srednji, danas ili sutra... Pa tek onda javljam kako se sve uklopilo... Ali ono sto sam primetio je da ce mi na srednjem deli malo smetati crevo koje ide ispod hladnjaka... Videcemo...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
Comment