CENTRALNA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SCHUMACHER
    CBC Član
    • 24.09.2008
    • 77
    • PODGORICA

CENTRALNA

Imam jos jedno pitanje vezano za centralnu.Kad hocu da otkljucam na vozaceva vrata auto se otkljuca i zakljuca posle 1/2 sekunde,s tim sto se na suvozaceva uopste ne podize ona "polugica.A kad otkljucavam na suvozaceva sve radi normalno.
  • Tihomirce
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2008
    • 443
    • Arandjelovac

A kad zakljucavas sa vozaceve strane , jel odradi ili i tad zeza ?

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

neusaglasenost unutrasnje poluge koja cilindar brave vezuje sa sistemom za otkljucavanje. zaglavi se na pola i auto automatski vraca na zakljucavanje ako ne moze da otkljuca. isto kao kad otvoris vrata pa pokusas da zakljucas. cak cak i otkljuca natrag samo.

trazi malo ubedjivanja
      u sustini - ako ti radi elektronika, uzmi jeftinu daljinsku komandu sa alarmom ugradi povezi i bas te briga za glupi cilindar i polugu

ja sam samo jednom u zivotu otkljucavao kljucem, tek da proverim da li radi
      .

Comment

• SCHUMACHER
        CBC Član
        • 24.09.2008
        • 77
        • PODGORICA

TIHOMIRCE: Zeza i tad DEKI:citas mi misli.Sledece pitanje na ponudjene odgovore bilo bi:moze li to da ometa funkcionisanje daljinskog zakljucavanja koje planiram da ugradim-sad znam da ne moze.Hvala na "odgovorima".

Comment

• sasa km
          CBC Senator
          • 23.10.2007
          • 241
          • kosovska mitrovica

1 i 2 kontakt za motorce koje otkljucava i zakljucava
          3 i 4 kontakt za mikroprekidac koji prenosi signal dali je otkljucano-zakljucano - on se aktivira preko poluge iznutra

nemoj otvarati bravu jer nema vracanja - vrlo je za..na
          ako ti trebaju slike iznutra javi jer imam jednu rasturenu
          ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• SCHUMACHER
            CBC Član
            • 24.09.2008
            • 77
            • PODGORICA

OK.Hvala Sale,mada sumnjam da cu cackat oko brave,opucanje je skinut tapacir, a ne sta drugo (il sam ja lijen ) Svakako sam planirao da ubacim daljinsko zak.sve ce me kostat 50e.

Comment

• OMP
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2004
              • 458
              • Krusevac

daljinskim ces resiti problem nema sta, i ja se kanim vec duze vreme da ga to ugradim ali sve nesto prece na sta odu pare , a tapacir nije tesko skinuti,par srafova i zabica
              Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• SCHUMACHER
                CBC Član
                • 24.09.2008
                • 77
                • PODGORICA

Koliko puta mi daljinsko padne na pamet kad pada kisa recimo,a nije toliko skupo,nego ne zna covjek dje ce prije s parama.

Comment

• LanMi
                  CBC Član
                  • 07.08.2008
                  • 39
                  • Nis

I ja takodje imam problem na svojoj alfi 145 sa centralnim zakljucavanjem na vozacevim vratima. Nece uopste da zakljuca, ali otkljucava nekad malo teze jer malo jace treba da se napne kljuc, a nekada lagano. Ne znam u cemu je problem. Suvozaceva brava lepo radi i zakljucava i otkljucava. Primetio sam da i iznutra na vozacevoj strani lepo zakljucava rucno. Ne znam u cemu je problem sigurno je do brave jer da je do komande ne bi zakljucavao ni rucno iznutra. Da li je neko imao slican problem i molio bih ga za savet ako ima resenje?

Comment

• sasa km
                    CBC Senator
                    • 23.10.2007
                    • 241
                    • kosovska mitrovica

@ LanMi

isprskaj sa WD 40 bravu
                    ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• LanMi
                      CBC Član
                      • 07.08.2008
                      • 39
                      • Nis

Gde da prskam spolja na otvoru za kljuc ili mislis da skidam tapacire pa negde iznutra da je prsnem.

Comment

• SCHUMACHER
                        CBC Član
                        • 24.09.2008
                        • 77
                        • PODGORICA

Ja sam na moju prskao u bravu direktno-nije dalo rezultate u mom slucaju,ali nadam se da u tvom hoce.

Comment

• LanMi
                          CBC Član
                          • 07.08.2008
                          • 39
                          • Nis

Vazi probacu idem danas u radnju da nabavim jedan.

Da li WD 40 steti laku i farbi posto imam na dva mesta gde mi je auto malo cuknut pa bih naprskao da zastitim od korozije.

Procitao sam i da pomaze u skidanju lepka koji ostane posle nalepnica i traka na laku i farbi. Da li je to tacno?

Comment

• SCHUMACHER
                            CBC Član
                            • 24.09.2008
                            • 77
                            • PODGORICA

Sumnjam da pomaze u skidanju naljepnica i sl.Meni je posle prskanja brava ostavio tragove masti na koje se nalijepila prasina pa to moram skidat.Sto se naljepnica tice-skinuo sam ih benzinom bez problema.Skvasio malo toplijom vodom i benzinom ocistio tragove lijepka.

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Originally posted by LanMi
                              I ja takodje imam problem na svojoj alfi 145 sa centralnim zakljucavanjem na vozacevim vratima. Nece uopste da zakljuca, ali otkljucava nekad malo teze jer malo jace treba da se napne kljuc, a nekada lagano. Ne znam u cemu je problem. Suvozaceva brava lepo radi i zakljucava i otkljucava. Primetio sam da i iznutra na vozacevoj strani lepo zakljucava rucno. Ne znam u cemu je problem sigurno je do brave jer da je do komande ne bi zakljucavao ni rucno iznutra. Da li je neko imao slican problem i molio bih ga za savet ako ima resenje?
                              Identican problem imam i ja...slomljen ti je jedan mali metalni delic...dzaaba prskas...
                              Originally posted by Sheta_Junior
                              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
                              X