Imam jos jedno pitanje vezano za centralnu.Kad hocu da otkljucam na vozaceva vrata auto se otkljuca i zakljuca posle 1/2 sekunde,s tim sto se na suvozaceva uopste ne podize ona "polugica.A kad otkljucavam na suvozaceva sve radi normalno.
neusaglasenost unutrasnje poluge koja cilindar brave vezuje sa sistemom za otkljucavanje. zaglavi se na pola i auto automatski vraca na zakljucavanje ako ne moze da otkljuca. isto kao kad otvoris vrata pa pokusas da zakljucas. cak cak i otkljuca natrag samo.
trazi malo ubedjivanja
u sustini - ako ti radi elektronika, uzmi jeftinu daljinsku komandu sa alarmom ugradi povezi i bas te briga za glupi cilindar i polugu
ja sam samo jednom u zivotu otkljucavao kljucem, tek da proverim da li radi
TIHOMIRCE: Zeza i tad DEKI:citas mi misli.Sledece pitanje na ponudjene odgovore bilo bi:moze li to da ometa funkcionisanje daljinskog zakljucavanja koje planiram da ugradim-sad znam da ne moze.Hvala na "odgovorima".
1 i 2 kontakt za motorce koje otkljucava i zakljucava
3 i 4 kontakt za mikroprekidac koji prenosi signal dali je otkljucano-zakljucano - on se aktivira preko poluge iznutra
nemoj otvarati bravu jer nema vracanja - vrlo je za..na
ako ti trebaju slike iznutra javi jer imam jednu rasturenu
OK.Hvala Sale,mada sumnjam da cu cackat oko brave,opucanje je skinut tapacir, a ne sta drugo (il sam ja lijen ) Svakako sam planirao da ubacim daljinsko zak.sve ce me kostat 50e.
daljinskim ces resiti problem nema sta, i ja se kanim vec duze vreme da ga to ugradim ali sve nesto prece na sta odu pare , a tapacir nije tesko skinuti,par srafova i zabica
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
I ja takodje imam problem na svojoj alfi 145 sa centralnim zakljucavanjem na vozacevim vratima. Nece uopste da zakljuca, ali otkljucava nekad malo teze jer malo jace treba da se napne kljuc, a nekada lagano. Ne znam u cemu je problem. Suvozaceva brava lepo radi i zakljucava i otkljucava. Primetio sam da i iznutra na vozacevoj strani lepo zakljucava rucno. Ne znam u cemu je problem sigurno je do brave jer da je do komande ne bi zakljucavao ni rucno iznutra. Da li je neko imao slican problem i molio bih ga za savet ako ima resenje?
Sumnjam da pomaze u skidanju naljepnica i sl.Meni je posle prskanja brava ostavio tragove masti na koje se nalijepila prasina pa to moram skidat.Sto se naljepnica tice-skinuo sam ih benzinom bez problema.Skvasio malo toplijom vodom i benzinom ocistio tragove lijepka.
I ja takodje imam problem na svojoj alfi 145 sa centralnim zakljucavanjem na vozacevim vratima. Nece uopste da zakljuca, ali otkljucava nekad malo teze jer malo jace treba da se napne kljuc, a nekada lagano. Ne znam u cemu je problem. Suvozaceva brava lepo radi i zakljucava i otkljucava. Primetio sam da i iznutra na vozacevoj strani lepo zakljucava rucno. Ne znam u cemu je problem sigurno je do brave jer da je do komande ne bi zakljucavao ni rucno iznutra. Da li je neko imao slican problem i molio bih ga za savet ako ima resenje?
Identican problem imam i ja...slomljen ti je jedan mali metalni delic...dzaaba prskas...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment