Tvrdo kvačilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Tvrdo kvačilo

Ja sam jedino na Audiju, Mercedesu i BMW-u primetio da su kvačila ne tvrđa nego su pod nekakvim ''nezahvalnim'' uglom tako da se noga mora podići iz kuka da bi se pritisnulo... moguće je da mi je položaj sedenja bio loš, ali da je neko baš tvrdo to nisam iskusio ni na jednom modelu (a vozio sam ih ne zna im se broj ).
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by neshaoct
      ...sedi u Alfu, pa ćeš videti šta je tvrdo kvačilo...
      Nije to nikakva omaška Fiata, već ljudi tako rade kvačilo...tvrđe je nego ono na šta si navikao kod drugih automobila...
      Tražeći ko je Sporting, naišao sam na ovo. Usput, Sporting, nemam ništa protiv ali si opet isto počeo.

Alfi ima raznih, naša kad smo je kupili je bila takva da si dobijao zapaljenej mišića ako češće menjaš brzine. Zamenom seta kvačila Valeo, prvo stiskanje sam pomislio da je pukla sajla a nema je, hidraulično je. Lako kao pero bez osećaja. Lamela odletela za manje od 1000 Km, puklo srce. Obzirom da je koštalo preko 250 Evra plus skidanje menjača rekoa sam trgovcu da ću doći ako ne valja. Dao mi je drugi set ali malo drugačije boje a ista kutija hologram i ostalo... To i pored maltretiranja koja se rade traje već mnogo kilometara a isto tako lako ide kvačilo.

Mikisxy
      uopste nije tvrdo kad je sve ok,nakon zamene bude bas meko pa bila sajla ili hidraulicno.moja praksa- trocifren broj zamenjenih setova a vi kako hocete
      Zna čovek šta kaže. Sticajem okolnosti vozim bar tri tudja auta na dan i mnogi su Fiati, nema ni jedna tvrdo kvačilo sem kad ne valja.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mikisxy
        CBC Senator
        • 25.09.2008
        • 238
        • beograd

cak su jedno vreme bili problemi sa luk setom jer je korpa bila premekana da vrati pedalu kvacila na puntisi 2.u 99% strada korpa zbog druka,lamela obicno je mogla jos da ide

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

Originally posted by Dora
          Originally posted by neshaoct
          ...sedi u Alfu, pa ćeš videti šta je tvrdo kvačilo...
          Nije to nikakva omaška Fiata, već ljudi tako rade kvačilo...tvrđe je nego ono na šta si navikao kod drugih automobila...
          Tražeći ko je Sporting, naišao sam na ovo. Usput, Sporting, nemam ništa protiv ali si opet isto počeo.

Alfi ima raznih, naša kad smo je kupili je bila takva da si dobijao zapaljenej mišića ako češće menjaš brzine. Zamenom seta kvačila Valeo, prvo stiskanje sam pomislio da je pukla sajla a nema je, hidraulično je. Lako kao pero bez osećaja. Lamela odletela za manje od 1000 Km, puklo srce. Obzirom da je koštalo preko 250 Evra plus skidanje menjača rekoa sam trgovcu da ću doći ako ne valja. Dao mi je drugi set ali malo drugačije boje a ista kutija hologtam i ostalo... To i pored maltretiranja koja se rade traje već mnogo kilometara a isto tako lako ide kvačilo.

Mikisxy
          [uopste nije tvrdo kad je sve ok,nakon zamene bude bas meko pa bila sajla ili hidraulicno.moja praksa- trocifren broj zamenjenih setova a vi kako hocete/quote]
          Zna čovek šta kaže. Sticajem okolnosti vozim bar tri tudja auta na dan i mnogi su Fiati, nema ni jedna tvrdo kvačilo sem kad ne valja.
          el ovo znaci da nas covek poprckuje?
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sporting
            CBC Član
            • 28.12.2008
            • 17

Nemam pojma o čemu pričate, niti šta si ti Dora tražila, ko mi ne veruje može lično da me upozna, možda budem došao u Nedelju da upoznam narod pa možete i sami da probate moje kvačilo. Napominjem da je isto u svakom Puntu koji sam probao, mada ruku na srce probao sam samo u 3 računajući i moj...

Ne znam ako ste svi vi u pravu, što je jedna od najčešćih tema na stranim forumima tvrdo kvačilo, cilindar kvačila, dihtung glave, servo volana...jel to niko u svetu ne zna da montira novo kvačilo? Meni je opet kažem isto bilo sa starim, isto mi je i sa novim

Comment

• DovlaK
              CBC Senator XXL
              • 24.07.2008
              • 560
              • Beograd

Originally posted by sporting
              Nemam pojma o čemu pričate, niti šta si ti Dora tražila, ko mi ne veruje može lično da me upozna, možda budem došao u Nedelju da upoznam narod pa možete i sami da probate moje kvačilo. Napominjem da je isto u svakom Puntu koji sam probao, mada ruku na srce probao sam samo u 3 računajući i moj...

Ne znam ako ste svi vi u pravu, što je jedna od najčešćih tema na stranim forumima tvrdo kvačilo, cilindar kvačila, dihtung glave, servo volana...jel to niko u svetu ne zna da montira novo kvačilo? Meni je opet kažem isto bilo sa starim, isto mi je i sa novim
              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by zverko
                el ovo znaci da nas covek poprckuje?
                Ne znači, to znači da je dosadan ali postoji iksić za takve. Obzirom da neće dugo biti ovako a trebalo je već da ne bude, napravićemo reda vrlo brzo.
                Zaboravih dadodam, ko em nezna ja se bavim ovim preko 20 godina i znam uvek kad i skim imam posla a Sportig bi trebalo kad već radi tamo gde radi malo bolje da koristi Net, ima ga posvuda i nije mudrolija naći ko je tako da ne treba da ga upoznam.

https.autogas.rs

Comment

• mikisxy
                  CBC Senator
                  • 25.09.2008
                  • 238
                  • beograd

evo zanimljive ponude:zamenim set kvacila i ako bude tvrda pedala ostavljam set i dajem 100evra preko,a ako bude mekano placa set i 100evra preko.napisao ovo javno da nebude rekao pa porekao

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Ostavi i telefon pošto je Oktopod, Sporting a i Doran nepostojeći član foruma. Nekima ne vredi davati šanse. Za ostale, fer ponuda pa ko se žali nema šta da izgubi

https.autogas.rs

Comment

• mikisxy
                      CBC Senator
                      • 25.09.2008
                      • 238
                      • beograd

kad bi ostavio telefon ovde moglo bi se smatrati i reklamiranjem mog servisa.ko hoce pusticu mu broj na PP ili mogu naci broj preko drugih sa foruma koji su vec moje musterije,a tu je i Nesha

Comment

• Chila
                        CBC Senator XXL
                        • 18.07.2008
                        • 401
                        • Kos. Mitrovica

Originally posted by sporting
                        Care jel mi verujes da sam malopre u guzvi u gradu poludeo, kad nisam izasao i razdrao se punto za 5 ljada prodajeeeem
                        Pocelo me boli bre levo koleno, casica sama, nju sam bio zeznuo na basketu, samo mi fali .. boli me casica i prednji deo potkolenice, ova tetiva uzduzna sta li je
                        Druze,mislim nemo se ljutis,ti izgleda imas problem sa kolenom
                        Samo vas gledam ...

Comment

• reaper_HGT
                          CBC Senator XXL
                          • 05.09.2007
                          • 888
                          • Beograd

zanimljiva tema, nego, kod mene na auto kvacilo je, pa ajde da kazemo tvrdo, meni sasvim odgovara i ne cini mi se tvrdo, volim kada imam otpor na pedali, ali kada predjem iz drugog auta (fabia npr.) jedva da mogu da pritisnem kvacilo do kraja

Comment

• makelele
                            CBC Član
                            • 19.06.2008
                            • 12
                            • Beograd

Ja sam mislio da je na mom Stilu kvačilo sasvim umereno, dok nisam seo u novu Fabiju i kad skoro nisam probio patos kad sam stisnuo kvacilo i shvatio da je ipak tvrdo
                            Poštovalac lika i dela Prleta i Tihog!
                            Northwestern crew!

Comment

• reaper_HGT
                              CBC Senator XXL
                              • 05.09.2007
                              • 888
                              • Beograd

ili je na fabiji previse meko, mene iritira opasno, nemam osecaj uopste

Comment

• bokija
                                CBC Senator XXL
                                • 25.01.2008
                                • 640
                                • Beograd

Koja Fabija?Ne moze da bude ista tvrdoca korpe za auto od 50 i od 100 konja.Pa na to sistem prenosa sa pedale na korpu.
                                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

Working...
                                X