Imam problem sa vratima!Nece da se otvore,kvaka otvori posle vruce vode,ali vrata ne.Pokusavao sam iznutra,opet nece.Posle nekog vremena otvore,ali onda se ne mogu zatvoriti.Ako neko zna caku neka javi!
Fiat Stilo,zamrzla vrata
Collapse
X
-
Re: Fiat Stilo,zamrzla vrata
nadji garazu sa grejanjem da prenoci a zatim naprskaj u brave WD40 u mehanizam za zatvaranje i dovratnik obavezno a kedere namazi silikonom. i, da ti se ovo opet ne bi desilo, nemoj da peres auto kad je napolju minus.deutsche gemacht-gut gemacht...
-
-
...verovatno je u ovome problem...
c/p sa CroFiat :
- vedran53 : Nije problem vlaga ni sve ostalo neg je mislim da je problem o ovoj sajli :
kao sto je vidjeti meni je pukla ovo je sad druga zima kak mi se ledilo.
Ta sajla vam je skroz rdjava, a to kroz kud ide sajla ide je tolko zastopano da ne možeš ni puhnuti kroz to.
E sad je sljedeci problem : te sajle nema nigde za kupiti nego samo cijeli mehanizam, koji kosta oko 700 kuna, e sad ja ove dane trazim nekoga ko radi te sajle da mi to napravi i to bi onda bilo to.
- Momčilo : Tačno ta sajla je problem, ali sa podmazivanjem odgovarajućim sredstvom nema straha od zastopavanja sajle, samo koristiti sredstva koja nemaju vodu u sebi.
Danas sam to riješio, a zaledi od kondenzacije.
- emirex sa : na puntu imam isti problem i to sa mehanizmom na samom boku vrata. Naspricao sam wd-40 i sad radi kako treba. Treba s'vremena na vrijeme ponovo naspricati. Kedere namazati glicerinom i to bi trebalo biti to.
Završen c/p
Comment
-
-
Originally posted by zverkonadji garazu sa grejanjem da prenoci a zatim naprskaj u brave WD40 u mehanizam za zatvaranje i dovratnik obavezno a kedere namazi silikonom. i, da ti se ovo opet ne bi desilo, nemoj da peres auto kad je napolju minus.
Ali ako je taj problem sa zatvaranjem vrata ( nakon što uspeš otvoriti ) i dalje ostane, onda je verovatno ona sajla problem.
Comment
-
-
...kod Stila je sve moguće...
Ovim ljudima nije uspevalo da otvore vrata spolja, ali jeste iznutra.
Ako sajla nije, onda uradi ono što je Zverko napisao, i ne bi trebalo da bude više problema.
Nema u tim vratima milion stvari koje mogu riknuti...
Comment
-
-
Mislim da nije pametno sipati vruću vodu na zaledjen auto...
Osuši brave i kedere fenom, po mogućstvu kod nekoga u garaži da se ne smrzneš, pa onda uradi kako je zverko rekao...
Pozdrav...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
@topic: probaj da zajgrejes to da se osusi, pa onda prskas wd40, mazes glicerinom i sta sve ne
@offtopic:
necu da kazem koliko sam se smejao na ovo jer ne bi bilo humano prema coveku! bokija ti si moj idol
samo cu da kazem da smo mi pusaci u prednosti.. upaljac je uvek tu, ako to ne uspe, ulazio sam u starog opela kroz gepek, pa kroz rupu za zvucnik oborim zadnje sediste..
u prevodu ajmo u toplije krajeveStilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
Comment
-
Comment