Dakle pri brzini od 45-55km/h volan mi se drma levo-desno kao da mu nešto ne valja sa gumama. Pri SVIM ostalim brzinama je sve u najboljem redu, pri naglim kočenjima (naravno bez blokade točkova) apsolutno sve ok... proverio sam felne, prave kao strelica, gazeći sloj na gumama ravan potpuno (prešle tek 6-7kkm), trap rađen nedavno, balansirao ih, felne su jelte originalne čelične pa nije ni do centra problem... ima li neko ideju šta sledeće da gledam? Za sada sam problem rešio tako što ne vozim tom brzinom
Brava 1,9TD - treskanje volana
Collapse
X
-
Re: Brava 1,9TD - treskanje volana
@BaneT
Hteo sam reći da je centriran
@bokija
Proveravao sam gazeći sloj na nekoj balanserci koja ima opciju za tako nešto... a takođe da je kriva guma volan bi ponovo tresao na nekoj većoj brzini tipa 110-130 ili bi se čak tresao ceo auto...Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment
-
-
AC Boban na Dorcolu.500 dindzi kompjuterska kontrola elemenata vesanja...Ito je sto se trapa tice.Neke stvari ti ne moze majstor reci iz kanala,ali kad ga komp protrese...I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
slazem se sa Bokijom bez obzira sto su nove gumeOriginally posted by bokijaMa verovatno kriva guma.To i jeste brzina pri kojoj najvise vibrira kriv pneumatik.Tesko da mozes odokativnom metodom utvrdis koja guma je kriva i koliko.
ako su nove ne znaci i da su dobre!
a sumnje mogu da se rese na skupu.Da ti Bokija njegove da probas ili ja moje pa ako
ne treska i cima levo desno gume su u pitanju.
Comment
-
-
@Stilista,ja ima gume za putnicko vozilo
moracemo da nadjemo neku Rakovicu sa dobrim gumama da bi covek probo da vidi sto mu trese u brazdi
Sala more,da ga dignemo napred pa zaletimo tockove,ima da pokaze.Ako covek kaze da su mu majstori gledali trap i da nema nista,onda il je kriva guma ili oni ne mogu bez simulacije na valcima da provale luft.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
kako guma tako i felna moze da zeza.ako su vracene felne na zardjale glavine eto potencijajnog razloga za belaj.kod krivih guma ili felni vibracije se javljaju na nekoj brzini pa se gube ponovo nemoraju biti kostantne
Comment
-
Comment