problem sa ABS lampicom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Golub.BG
    CBC Veteran
    • 04.02.2007
    • 103
    • Beograd

problem sa ABS lampicom

Imam mareu 1.9 jtd 2001 god. kada se auto upali i krene da se vozi gori lampica od ABS-a i on ne radi, posle malo duze voznje i kada se auto ugasi i ponovo pokrene,lampica se ugasi i sve najbolje funkcionise ali nece svaki put da ugasi lampicu, ali zato u toku voznje kad auto ugasim i upalim lampica zna da se ugasi ali neki put i ne vec iz nekog treceg ili cetvrtog puta se ugasi ili onda upali i lampicu za rucnu.Bio sam kod majstora na dijagnostici kaze ne radi pumpa ABS medjutim uzeo da resetuje kompjuter nema vise greske i ABS radi ali samo na dan-dva i onda se vraca problem.Ja sam ocistio senzore na prednjim tockovima ali bez uspeha.Sta Vi mislite u cemu je problem?
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: problem sa ABS lampicom

Uzmete dijagnostiku u ruke pa krenete u vožnju i čitate parametre....posle toga će vam mnoge stvari biti jasnije.....pozdrav!

Comment

• mikisxy
      CBC Senator
      • 25.09.2008
      • 238
      • beograd

kod fiata se desava da izgubi negde na stampi kontakt za napajanje pumpe pa cas radi cas neradi.

Comment

• Golub.BG
        CBC Veteran
        • 04.02.2007
        • 103
        • Beograd

Znaci da pored diagnostike u pokretu uznem lepo kontakt sprej i isprskam elektroniku i ostale kontakte. Mozda urodi plodom.
        Ima li jos neko ko je imao slican problem?

Comment

• barcode
          CBC Početnik
          • 01.03.2009
          • 5
          • Beograd

Ja sam imao isti problem i jos uvek ga imam (Marea 2002. 1.9 JTD) Ako nesto pomaze, kod mene se skoro uvek upali kada padne kisa, tako da sam mislio da ima veze sa ciscenjem senzora, nazalost nema, ocisceno je sve ali i dalje imam problem.

Comment

Working...
          X