Punto trap, desna strana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Punto trap, desna strana

Dakle iskrivio sam ga muski, magla bila, kisica neka, i rupa ogromna koju nisam mogao da izbegnem, desnim tockom sa 60 usao u nju i iskrivio felnu, sreca celicna, stavio rezervnu, ali tocak stoji sigurno 3cm unazad i cese kad se mota u desno o korubu

Ono sto sam okom video karter hvala bogu citav, kad je puklo mislio sam da je otpao... balans stangla kriva i to opasno, viljuska na oko citava, ali nosac njen je udaren tako da krivo stoji. Daj boze da amortizer nije kriv...

Jel mogu da vozim bez balans stangle? Da vidim sta se desava i odakle da pocnem da sredjujem isti[trap]?
  • Goran Zemun
    CBC Član
    • 06.11.2009
    • 69
    • beograd

Re: Punto trap, desna strana

bez balans stangle mozes, ali polozaj tocka nije u redu zbog viljuske ili mosta...prvo probaj sa drugom viljukom...ako se vide ostecenja mosta ili nosaca viljuske kako ti kazes, njega menjaj...tu nema popravke.
    F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...

Comment

• mishkom
      CBC Senator XXL
      • 07.08.2007
      • 591
      • N/A
      • N/A

Gledao sam danas auto i vidim da viljuska pod obavezno mora druga, takoa da je sutra narucujem, pa idem na reglazu, a za ostalo videcemo vremenom...

Nego kog proizvodjaca da izaberem? Imam u ponudi febi, delphi, bridge i jos neki, za sve nemam neko specijalno lepo misljenje..

Comment

• Goran Zemun
        CBC Član
        • 06.11.2009
        • 69
        • beograd

febi ili delphi...dobre su...ako ne tretiras sahtove..
        F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Kupio drugu viljusku i moram da pohvalim AB motor, ubedljivo najjeftiniji, platio viljusku 3.900
          Zameni je, bio na reglazu, sve u redu, guma se jede ravnomerno, ali imam provblem sa nagibom, levi tocak, sa vozaceve strane ja u minusu, dok je ovaj desni sa novom viljuskom u normali..

Kazu mi da proslicam amortizer

Ne znam zbog cega je to, dal reglazu ne znaju da rade il sta, mada zadovoljan sam, sad je sve u redu, a stara viljuska kao osmica

Comment

• mishkom
            CBC Senator XXL
            • 07.08.2007
            • 591
            • N/A
            • N/A

I dalje sve stoji tako kako jeste. Nagib na levom tocku nije kako treba, a kod Punta je ne izvodljivo stelovati nagib..

Trag tockova i svi parametri su ok, izuzev nagiba. Guma se ne jede, ali levi tocak stoji u 1.54, sad ne znam dal + ili minus, zaboravio sam, dok je desni na 0.18

Da li je neko radio slicanje amortizera? Meni to ne zvuci pametno bas..

Ono sto mi pada na pamet da bi mozda resilo problem je i druga leva viljuska?? Pa bi valjda bilo sve ok.

Comment

Working...
            X