Vozim FIAT TIPA 91.godiste, 1.6 b.Imam problem sa prednjim trapom,tacnije imam neko nedefinisano lupanje u trapu.Bio sam kod mnogih majstora i niko to nije mogo da mi resi.
fiat tipo
Collapse
X
-
Re: fiat tipo
Za pocetak sta si sve menjao i jer si menjao uopste nesto na trapu?OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
-
-
Zamenio sam prvo viljuske,stavio sam nove i opet je sam imao neku neujednacenost u trapu,od tad sam presao nekih 13000 km.Pa su pocele da mi lupaju solje amortizera,zamenio sam i njih sa sve lezajevima i prednje amortizere.Od te zadnje popravke sam preso nekih 7000 km.Nedugo posle te zadnje zamene opet mi se pojavilo neko lupanje,cuje se kad pedjem preko rupa i neravnina nekin tup udarac,osecam ga i pomalo na volanu,cuje se vise u vozackoj strani.Neki majstori su mi kao konstatovali da je u pitanju zupcasta letva...
Comment
-
-
Osnova svega je tačna dijagnoza. Kad saznamo šta je kvar - lako je. Ne mogu da ti predložim "Menjaj to i to...", ne bi bilo "sportski". Kad si ranije zamenio viljuške, koliko dugo je bio u redu? Mislim koliko si dugo bio zadovoljan - "ne čuje se ništa..."?
Ako "majstori" neće, onda ćeš ti. Nadam se da imaš negde kanal, "pajser" u ruke i polako. Znaš kako kažu: "Kuću ne pravi majstor, nego domaćin".
Pozdrav!
BP
Comment
-
Comment