Molim vas ako neko zna da mi kaze sta bi mogao da bude kvar.Kada motor radi cesto nece da ubaci u brzinu ,nego moram izgasiti auti pa prvo ubaciti u brzinu pa upaliti auto.U pitanju je lancia y 1,2.Hvala unapred na odgovoru.
Pomoc lancia y 1,2
Collapse
X
-
Ugasiš auto, ubaciš u brzinu, stisneš kvačilo i neko proba da gura auto. Ako ide bez okretanja motora nije kvačilo, ako okreće motor kvačilo ne odvaja i zato neće u brzinu.
Comment
-
-
E hvala puno svima.
Originally posted by Dora View PostUgasiš auto, ubaciš u brzinu, stisneš kvačilo i neko proba da gura auto. Ako ide bez okretanja motora nije kvačilo, ako okreće motor kvačilo ne odvaja i zato neće u brzinu.
Comment
-
-
Napiši to na papir pa daj majstorima da pročitaju...
Rekao bih da je problem sa akumulatorom povezan pošto kvačilo ne odvaja teško okreće motor.
Comment
-
-
Verujem da bi joj značilo malo interpunkcije....
‚‚Rekao bih da je problem sa akumulatorom povezan, pošto kvačilo ne odvaja, teško SE okreće motor.
Comment
-
-
U pravu si ali ja kad pišem, znam šta sam hteo reći
Comment
-
-
Nova desavanja,sad ubacuje u brzine ali ne radi servo motora.Pretpostavljam da je to zbog akumulatora koji crkava ,zbog strucnosti ovdasnjih majstora .Interesuje me da li majstor moze utvrditi da je otisao set kvacila gledanjem pod haubu?
Comment
-
-
Samo da vas obavestim,promenila sam akumulator 3 po redu ,majstor premostio-iskljucio sat ,kaze to je jedino resenje ,mislim da bih ja samo da imam vremena nasla bolje resenje od njega ,ali sta je tu je .Sad me interesuje da li je moguce da nije hteo ubacivati u brzine zbog akumulatora slabog,ili sta se tu dogadja?U svakom slucaju sutra ide kod mehanicara ,pa cu vam reci tacno sta je ,ali on sad radi kao nov.
Comment
-
-
E ovako.Rekla sam da idem kod preporucenog mehanicara i bila sam ,ali pouputstvima koje sam dobila od njega kako cu stici stignem do radionice udjem ,pita majstor sta treba ja objasnim i on otvori da pogleda.Gledo i kaze nema tu nista u redu je ali na moje insistiranje natera ga na rupu da proveri ulje u menjacu.Stalo 7,5 dci.Ali zovne me u rupu da pogledam motor sav od ulja ,proveri mi ulje u motoru ,ima dovoljno .Naj bolje je bilo kad je naisao majstor drugi i kaze vi ste trebali doci kod mene ja vas cekao.Bas sam se ismejala ,ovaj koji mi je sipo ulje je elektricar 3-4 kuce ispred mehanicara.Uglavnom majstor mi savetovao da ga vozim u servis gde rade lancie.Ima li neko ideju sta je povezano sa menjacem gde mi je i kako iscurelo ulje iz njega.
Comment
-
Comment