Pre par meseci sam terao puntišu kod majstora da se srede komplet kočnice i tom prilikom su zamenjeni prednji diskovi i pločice a pozadi je naštelovan mehanizam doboš kočnica (šta god to značilo) i dotegnuta je sajla ručne kočnice. Tada mi je majstor rekao da je na jednoj strani taj mehanizam loš i da će za mesec -dva sajla ruče kočnice da popusti zbog toga. To se i desilo ovih dana i ručna slabo drži, skoro pa ništa.
E sad mene zbunjuje to što sam ja shvatio da se kupuje ceo taj mehanizam (i da je skup) a sada u eperu gledam i vidim da su u pitanju posebni delovi. Šta po vama treba zameniti na ovoj slici da bi sve bilo kako treba:

Hteo bih da auto bude potpuno ispravan, bar kad su kočnice u pitanju pa me to sad zbunjuje.
E sad mene zbunjuje to što sam ja shvatio da se kupuje ceo taj mehanizam (i da je skup) a sada u eperu gledam i vidim da su u pitanju posebni delovi. Šta po vama treba zameniti na ovoj slici da bi sve bilo kako treba:
Hteo bih da auto bude potpuno ispravan, bar kad su kočnice u pitanju pa me to sad zbunjuje.
Comment