city upravljac - punto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran7436
    CBC Član
    • 01.11.2015
    • 17
    • Teslic
    • Fiat

city upravljac - punto

pozdrav svima jmam problem sa upravljacem na grande puntu 2006g pa molim da mi neko pojasni sta sve treba uraditi i ispostovati da se zamijeni pravilno naravno polovan
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Pozdrav i tebi ! Ne želim da ispadnem grub, ali ako ti je znanje autoelektronike kao znanje pravopisa, bolje to prepusti majstoru, jeftinije ćeš proći. Kako si postavio pitanje, "problem sa upravljačem" i onaj ko poznaje problematiku ne bi smeo da ti da jednoznačan odgovor. Možda je bolje tvoj servo popravljati, nego kupovati polovan u nepoznatom stanju. Na Fiat alfa forumu postoji mnoštvo tema sa problemima city serva na puntosima...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• goran7436
      CBC Član
      • 01.11.2015
      • 17
      • Teslic
      • Fiat

sto se tice pravopisa to mi nije jaca strana elektroniku neradim zato sto sam automehanicar. upravljac moram zamijenit zato sto se neisplati popravljat otisao motor senzor ugla zakretanja i valjda senzor pozicije pa me zanima na sta treba obratit paznju dalli na serijski broj na boju kabla ili sta vec i dali je obavezna kalibracija kod zamjene kompletnog vretena Pozdrav i hvala

Comment

Working...
      X