AR156, levi tocak od klime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanBGD
    CBC Član
    • 31.10.2006
    • 10
    • Beograd

AR156, levi tocak od klime

Dakle alfa romeo 156 restilizovana iznutra. Dvozonska klima. Desni tocak radi pefektno a levi (vozacev) je poceo da zeza (malo radi, malo ne radi). E sada, ne radi uopste Ostao na 20.0C

Nemam osecaj da je nesto puklo ili sl. I dalje postoji otpor prilikom okretanja (mada je na desnom tocku veci).

Jel zna neko sta moze da mu bude i da li mogu nesto sam da uradim ili da ga vodim u servis (koji?)?
    "Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead."
  • jts2.0
    CBC Član
    • 16.12.2006
    • 66
    • Beograd, Banovo Brdo

kod Srdjana naravno resice ti problem vrlo brzo !!!

Comment

• bojanBGD
      CBC Član
      • 31.10.2006
      • 10
      • Beograd

Hvala. Dogovorio sam se sa njim da skoknem cim uhvatim vremena. Pocela moto sezona, pa sada imam malo drugacije prioritete

Inace napravio sam servis kod Srdjana pre 2,3 nedelje. Prezadovoljan sam. Pre neki dan me zove da vidi jel sve OK. Kako se ponasa auto i td...
      Koliko vam se to puta desilo u zivotu?? Meni nikada.
      Izuzetno prijatno sam bio iznenadjen. Preporucujem ga svima - i kao coveka i kao majstora

Comment

• banderas
        CBC Član
        • 16.11.2006
        • 43
        • Barich

Daj mi njegov kontakt telefon,resio sam da menjam majstora

Comment

• bojanBGD
          CBC Član
          • 31.10.2006
          • 10
          • Beograd

Uh, izgleda napravih nesporazum. Moj majstor se zove Sinisa (u Istarskoj je na Top. brdu). Na njega sam mislio. Sinisin tel je 064/3131323 i kao sto rekoh - topla preporuka!!

Comment

• banderas
            CBC Član
            • 16.11.2006
            • 43
            • Barich

Hvala Bojane,
            zbog tvoje tople preporuke,sigurno ulazi u uzi izbor.

Comment

Working...
            X