Set kvacila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alf
    CBC Veteran
    • 26.01.2007
    • 156
    • Marinkova bara

Set kvacila

Došlo je vreme da se menja set kvačila,po nekim preporukama.Pošto ne bih voleo da ostanem negde na putu, zato što nisam na vreme menjao ono što treba,malo sam se raspitao za cene kompletnih setova u BGD.

NLD set košta 6.000 - Stankom centar prdavnica
    QH set košta 8.550 - Ricambi
    Valeo - 14.400 Stil auto
    SACHS - 14.400 Stil auto

Ne znam za ove jeftinije kakvi su,ali bi mi značilo da mi neko kaže svoja iskustva, ako je ugrađivao nekog od ovih proizvođača ili nekog povoljnijeg prodavca.
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ja ti samo mogu napraviti korekciju kod SAX (SACHS) koje mozes kupiti za 2 soma manje tacnije 12500din. sa popustom.
    A mogu iskopati i jos neke.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• GT
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 337
      • Beograd

Pretpostavljam da je to 1.4, evo da se nadovezem a da ti ne oduzmem temu!

Meni takodje treba novo kvacilo ali za 2.0 i pronasao sam u Dimitrija Tucovica AB Motors gde je 8000 ceo set i Auto Stil u Cvijicevoj gde je 18 000 takodje ceo set!

Desha mi je rekao da samo u kupujem tu u Cvijicevoj jer su delovi original, pa me interesuje kako je ovolika razlika u ceni i sta ne valja na ovom kvacilu od 8k dinara?! Ne planiram da ustedim, vise je pitanje tehnicke prirode, sta se tu placa i sta se dobija i gubi...
      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Da li je cena razlicita za set kvacila od istog proizvodjaca?
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• GT
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 337
          • Beograd

To ne znam, jer sam samo pitao "set kvacila za 146 2.0" i rekose mi sve ovo u jednoj pa u drugoj prodavnici! Inace ako se dobro secam, taj za 8k dinara je neki bugarski dok je ovaj italijanski pa je zato skuplji, ali ne smem da tvrdim...

Ma svakako da je losiji ovaj za manje para, ali pitanje je koliko i jos nesto, skidanje menjaca odnosno ruke su 100 eura, pa sve mu to dodje na isto ako moram da menjam dva puta ovaj jeftiniji u periodu trajanja ovog skupljeg...
          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• alf
            CBC Veteran
            • 26.01.2007
            • 156
            • Marinkova bara

Pa i da nađeš nekoga ko manje naplaćuje za rad,opet bi deo trebalo da bude kvalitetan.Odlučio sam da stavim ili Saks ili Valeo.

Comment

Working...
            X