Hteo bih da skinem sadasnju rucicu menjaca i promenim je jednom mnogo lepsom,e sad probao sam jednostavno da je odvijem ali nema teorije,pa me interesuje kako se skida?
rucica menjaca
Collapse
X
-
rucica menjaca
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!Tags: None
-
-
Ne odvija se samo se povuce na gore!!!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ne zezam te, ja sam samo povukao i sisla je glatko... ali drugom rukom drzi pri dnu sipke da ne pokidas salthebl plasticni... 600 kinti je u delti ali se ceka 2 nedeljeposle ce da imas 2 trece i 2 cetvrte ali prvu i drugu jok!!!
Whereas a BMW or an Audi might be a fashion statement, the Alfa is a serious car for serious drivers. If thats you, then youll love it.
Comment
-
Comment