Pocepana manzetna, i letva koja huci, dokle....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mveseli
    CBC Član
    • 03.05.2007
    • 13
    • Zarkovo, Cukarica, Beograd

Pocepana manzetna, i letva koja huci, dokle....

Pozdrav svima. U pitanju je 33-jka 1987. Primetio sam da je manzetna na desnom tocku pocepana (bas), ponekad stekce kad smotam pun ali retko i tiho, a i letva volana zahuci ponekad (bar jednom u voznji, obicno na uzbrdici).
    E sad posto trenutno nisam pri parama, da to sredim, interesuje me koje su posledice i koliko mogu da cekam da to sredim.

Inace stavio sam nove gume, i ispravio felne prosle nedelje, tako da auto netrese pri vecim brzinama, i dosta lepse ide i ne zanosi na pravcu.

Znaci planiram da to sredim, ali boga pitaj sta jos tu moze iskrsne oko prednjeg trapa, pa se nebi upustao dok nedodjem do nekog kesa.

Imali neko iskustava, da mi kaze okvirno recimo sta tu moze sve da nevalja, i koliko para to moze da izadje. (npr, max, zglobovi, manetne, reglaza....letva ...i sve ostalo sto moze da me snadje).

Hvala unapred. Poz.
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Za pocetak zameni tu manzetnu i napuni mascu, to ce spreciti dalje propadanje i dati vremena do zamene...

Comment

• mveseli
      CBC Član
      • 03.05.2007
      • 13
      • Zarkovo, Cukarica, Beograd

Da palo mi je to napamet, ali je problem sto neznam od kad je pocepana, posto sam auto kupio pre 2 nedelje. Ko zna mozda je odavno pukla.

U svakom slucaju to bi mogao da uradim.

Kolko je to tesko zameniti... to bi trebalo da svaki majstor moze da uradi, i predpostavljam da nije preterano skupo? Barem okvirno, ako je neko skoro menjao?

Hvala.

Comment

• superfly tnt
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2006
        • 609
        • Zagreb

to se radi o manzeti homokinetickog ili od letve? akoje homokineticki , nema potrebe da kupujes manzetu jer je ionako gotov(ako krci) skupi pare za novi zglob skupa s manzetom i zamjeni. mozes i sam na parkingu.
        TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
        nova stranica

Comment

• fenixKG
          CBC Član
          • 05.02.2008
          • 21
          • Kragujevac

Re: Pocepana manzetna, i letva koja huci, dokle....

Cena za ruke je oko 800 din plus koliko izadje manzetna, a celokupan posao traje oko 30 min. Ja sam se dva puta upecao i rekao sam vise nikad! Mozes i sam da je zamenis, nije tesko, samo ako imas volje i zivaca.

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Re: Pocepana manzetna, i letva koja huci, dokle....

Covece jel ne vidis da je tema "mrtva" vec dve godine...

Comment

Working...
            X