juce sam bio u servisu zbog prednjeg trapa i konstatovali su da su mi otisle jabucice i kazu mi da se menjaju cele viljuske, pa sad ja vas pitam da li postoji mogucnost remonta istih?
prednji trap
Collapse
X
-
imas najjeftiniji trap, covece. s osmehom da ga promenis i u slast da se vozis.
(da znas otprilike red velicine: mene za 155 do dzadza remontovana oba ramena izasla 50e, komplet gumice vert. stabilizatora 180din, a servis 2000din. posle toga naravno centriranje trapa - 800din.).
Comment
-
-
Originally posted by dekidekiimas najjeftiniji trap, covece. s osmehom da ga promenis i u slast da se vozis.
(da znas otprilike red velicine: mene za 155 do dzadza remontovana oba ramena izasla 50e, komplet gumice vert. stabilizatora 180din, a servis 2000din. posle toga naravno centriranje trapa - 800din.)
Comment
-
-
Evo pp koji danima vec ceka Alfascorpiona da ga preuzme...
"Mrki Crnogorac (Goran), ima Peugeot servis u Zemunu. totalno suluda kombinacija ali je veliki prijatelj Milosa i Lakija (killaz). da li su sad te cene koje sam ja dobio ne znam ali pozovi reci da smo ti mi dali telefon objasni situaciju i idi to zavrsi, neces se pokajati. stara ramena mu ostavljas, samo da ti napomenem. gumice stabilizatora kupi u AP Sportu kad vec ides u Zemun (usput ti je), a centriranje obavezno kod Djordjevica u Vodovodskoj.
Mrki Crnogorac (Goran) 0638332233"
***posto vidim da nisam bio dovoljno precizan, DVA CELA remontovana ramena su mene kostala 50e (ostavio sam mu svoja stara), zamena 2000din. zamenio mi je i gumice vertikalnih stabilizatora koje su cca 180din u AP Sportu. sve ovo je bilo pre otpr. godinu dana....
Comment
-
Comment