Alfa 147-rucica menjaca..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Markoni147
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 537
    • Beograd, Zvezdara
    • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Ja sam danas skidao moju rucici, definitivno se cupa na gore, ali pre cupanja bi bilo dobro da se okrene malo na jednu i drugu stranu. Inace se rucica jako lako presvlaci posto su to dva mala parceta koze nalepljena na plastiku. Inace za te stvari u Beogradu je poznat Sova, ima radnju na NBGD-u u onom trznom centru iza Piramide. Znam da ga svi hvale.

Meni je rucica bila rasklimana pa sam juce otisao kod majstora da mi zameni onu plastiku poznatu kao "salthebl". Ljudi, da bi to zamenili morate poskidati pola auta, katalizator, srednji lonac, one sajle silne... Na kraju se ispostavi da nije problem u toj plastici nego u nekoj maloj caurici plasticnoj. Ostao mi tako auto kod majstora pa sam jutros isao u Deltu da kupim cauricu, medjutim nisu imali za 147 nego za 156 (gotovo identicna, zavrsava posao). Jedva mi je covek vratio sve kako je bilo, uglavnom bilo je par sati posla... Rucica se vise ne klima ali opet nisam potpuno zadovoljan...
    SEAT Klub Srbija

Comment

• bkns
      CBC Član
      • 05.12.2007
      • 92
      • novi sad

evo vam broj majstora pa ga nazovite 063/529-920. ekstra sam zadovoljan posto je presvukao sa pravom kozom! ima ih u raznim bojama tako da ako imate neke posebne zelje niju mu problem! nisam stigao danas da slikam... okacicu prvom prilikom, ali stvarno kao da je auto potpuno nov!

Comment

• Mad-Max
        CBC Član
        • 10.11.2007
        • 50
        • Beograd

Markoni, ako budes hteo, opet da radis isto, imam ja 5 komada caurica bas za 147 novih, morao da kupim pakovanje od 10 kom.
        oversteer = scared passenger = o yeah
        understeer = scared driver = o shit

Comment

• Driver_GT
          CBC Senator XXL
          • 04.07.2007
          • 368
          • Beograd

Originally posted by Mad-Max
          Markoni, ako budes hteo, opet da radis isto, imam ja 5 komada caurica bas za 147 novih, morao da kupim pakovanje od 10 kom.
          Mislis na one poklopcice gde su urezane brzine? Meni bi to trebalo
          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Markoni147
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 537
            • Beograd, Zvezdara
            • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Mad Max: Hvala puno, ali ne pada mi na pamet da vise ista radim oko menjaca
            Poludeo sam kada sam video sta sve mora da se skida. Inace sam i ja kupio vise caurica za svaki slucaj

DriverGT: Ne misli na taj poklopac, vec na caurice koje vezuju rucicu menjaca sa onim sajlama koje idu do menjaca. One se vremenom razjedu i rucica postane "klimava"... Inace taj poklopac ne mozes kupiti posebno vec samo kompletnu rucicu ( 150 EUR)
            SEAT Klub Srbija

Comment

• Driver_GT
              CBC Senator XXL
              • 04.07.2007
              • 368
              • Beograd

150e kompletna rucica???????????? Auuu, pa oni stvarno nisu normalni..kao da je od zlata..
              Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Markoni147
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 537
                • Beograd, Zvezdara
                • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Sreca je da moze lako da se presvuce, jedino je problem ako se izguli poklopac koji tebi treba. To jedino moze da se ofarba...
                SEAT Klub Srbija

Comment

Working...
                X