Hteo bi da kupim alfu 159 1.9 jtd 150 KS...i hteo bi da stavim felne 18''.zanima me ,jel upravljac postaje tezi,potrosnja,trap ,kako ce auto podneti to ,jer ipak je to nov auto ,mislim da ne bi trebalo da bude problema ,al svaki savet i iskustvo bi mi dobro doslo.i posto bih uzeo felne BMW M6 replike,jel mogu da se zamene oni cepovi na njima,da se stave alfini?hvala unapred.
18'' na 159-ki
Collapse
X
-
18" su deo dodatne ponude kod 159 sto znaci da su u fabrici projektovali da trapovi mogu bez problema da se nose sa tolikim tockovima. Kako ce se 18" pokazati na nasim losim putevima to je tesko proceniti jer nema prakticnih iskustava (nema vise od 10 Alfi 159 u Srbiji), ali ovako napamet rekao bih da nece dobro. Pored toga takve felene se ostecuju na nasim putevima i ivicnjacima jako brzo.
BMW felne nece ici na Alfu. Ako postoji neka replika koja odgovara Alfinim moci ces da ih stavis, ali mislim da to u ovom trenutku ne postoji...
-
-
...
Pored toliko lepih Alfinih felni ti bi stavio sa BMW-a???
Ja 159-ku ne bih vozio bez 18-ice jer sa 17-icom nije to to, nekako vapi za vecom felnom. Cak na TI ide 19-ica fabricki. Pitanje je samo da li si oprezan vozac, ja sam na svakom autu uvek imao fabricki najvecu felnu i nikada nisam imao problema, niti sam je izgrebao, niti iskrivio. Ali zato kada naidjem na rupe napravim kolonu iza sebe
Evo malo slika

A moze i ovako
SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-

Comment